לכל האתאיסטים.

ומה עם...

ואיך אתה מסביר שאנשים עוורים תיארו מה קרה לידם ובחדרים הסמוכים בדיוק מופלא? איך בנאדם במצב של מוות קליני יכול לדעת מה עשו אנשים בחדרים סמוכים? ואני לא סתם קראתי את זה,קרובים שלי עברו את זה בעצמם

אני אסביר אם אתה באמת רוצה לדעת

תפתח ספר תורה,ותקרא שאלוקים הבטיח שאם עם ישראל לא יקיים את התורה שהוא קיבל זה משיקרה

Philosopher

New member
לאברבנאל!......../images/Emo123.gif

יש לי שאלה אלייך שמציקה לי כבר המון זמן... אתה וכל חברייך שמאמינים שאנשים נהרגים כיום כי אנו לא ממלאים את מצוות התורה.. אתם באמת מאמינים שהאלוהים שלכם כזה שטחי??? לי לא מסתדר שהבורא עולם- כל יכול- מעבר לתפיסת התודעה האנושית הגדול שבגדולים בלה בלה בלה, כל מה שאכפת לא זה רשימה טכנית של "מצוות תורה". הרי אין פה שום הגיון. מה אשמים ילדים בני 16 ותינוקות בני חודשיים וקשישים ובני אדם אחרים שנהרגים בפיגועים?????? בכך שהם לא ממלאים את "מצוות התורה"???? מזה לאלוהים החכם שלנו אכפת? החיים שלהם ומה שהם יעשו איתם לא חשובים יותר?? נו בבאאממממתתתתתת! ודרך אגב, אם אתה רוצה באמת לדעת מדוע אוטובוסים מתפוצצים, התשובה נעוצה בסרט "בשם האלוהים". במקרה וראית.

אני אסביר אם אתה באמת רוצה לדעת

אם אתה רוצה הסבר למה זה קורה לנו,כנס לאתר WWW.SHOFAR.NET אני לא יכול להסביר את זה יותר טוב

Governor

New member
מהו מוות קליני, מהן תופעות של מוות

קליני, ואיך זה אמור לערער אתאיזם? 0284392000

עצם זה שמוות קליני

מוכיח לנו שיש נשמה,שיש עולם הרוחני שאנחנו לא יכולים לראות אותו כשאנחנו בתוך הגוף מוכיח לנו שהעולם הרבה יותר מורכב ממשהוא נראה.וזה עוד יותר מסבך את התאוריה של אבולוציה

L7

New member
אין הוכחות לקיום נשמה.את הטיפשות

המכונה על ידך מוות קליני לא תמצא באף ספר רפואה. או בפירסום מדעי. לעומת זאת סיפורים על ספידרמן כיפה אדומה גילגול נשמות וסופרמן - תמצא לרוב.

Governor

New member
איך זה מוכיח שיש נשמה? הסבר.

ומה זה קשור לאבולוציה, ואיך זה מסבך אותה? הסבר...

למעלה