לכל האנשנושים..!!!

לכל האנשנושים..!!!

אין מצב שאני פוגשת את הראל מויאל ביום העצמאות אז מישהי/ו שותיק פה תעדכנו אותי בהופעות שלו באיזור חיפה והצפון.. אני הוא זורו זורו זה אני ואתהה שלי..!!!!!! שולמית מויאל~>טבעי שתשלוט בעצמך..!!! הראל מויאל~>אני המלך מי שלא נעה לו שיקום..!!!!

12:30 בטוחחחחח??????

אוקיי..
על העידכון מאמי..
חחחחח ובטיילת חחחחח יופייי זה קרוב לבית של דודה של מורגן..
אגב.. אפשר את הקישור לאתר?????

מצאתיייי..../images/Emo9.gif

חחחח ציטוט מתוך האתר:"בשעה 12:30 ייערך מופע של "כוכב נולד 2" בכיכובם של הראל מויאל, שירלי לילו וטפטה.

חחחח לא הבנתי.. מה את צריכה???

את הלוח הופעות של הראלושש בעצמאות באזור הצפון ???? חחחח אם כן אז הנה....
11/5 - בשעה 20:45 הופעה בקרית מוצקין 11/5 - בשעה 22:00 הופעה בעכו 11/5 - בשעה 23:00 הופעה בקרית ביאליק 11/5 - בשעה 01:30 הופעה בקרית שמונה 12/5 - בשעה 12:30 הופעה בנהריה 12/5 - בשעה 14:00 הופעה בחיפה - בית הלוחם 12/5 - בשעה 20:00 הופעה בניסנית - ליד עזה נראה לי מהרשמי

ותיקון לגבי נהריה../images/Emo26.gif

דודה של מורן ראתה מודעות בנהריה לגבי ההופעות של הראלוששש שם.. והיה רשום שההופעה מתחילה ב-11:30 ולא ב-12:30 כפי שכתוב
חחחח אבל לא יודעת.. אל תתפסו אותי במילה..

מוריה..

לא הבנת אותי נשמה.. אני לא יכולה לראות אותו ביום העצמאות יש לי לו"ז צפוף והבטיחו לי שאני יגיע אליו אישית בהופעה אחרת, לא ביום העצמאות.. אז אני התכוונתי אם יש לך מידע כלשהו על הופעות קרובות שלו פה בחיפה...

אהה חחח לא מאמוש..../images/Emo26.gif

כלומר לא שידוע לי..
אני יודעת שהוא מופיע בחיפה ביום העצמאות.. אבל את אומרת שאת לא יכולה ללכת.. בכל אופן.. אם אני אדע משהו, אני כבר אעדכן..

מוריה..

תודה ממי שלי את לא יודעת איך אני רוצה לראות אותו.. לפני חודשיים בדיוק ראיתי אותו בחיפה והיה בלאגן ולא הצלחתי לראות אותו.. חברה שלי שבכלל אוהבת את גבסו ראתה אותו באותו יום כי עוד חברה שלנו אבא שלה חבר טוב של אייל טייב והם הצטלמו איתו בקיצור פגשו אותו.. ומאותו יום ועוד שהוא התמודד שנה שעברה שמתי עליו עין.. יש לך אייסי קיו..!

חחח מאמי את לא היחידה שמתההה כבר

לראות אותו..
אבל חשוב לשמור על אופטימיות..
כמו שהראלוששש אומר:"לפעמים חלומות מתגשמים..."
ואין לי אייסיקיו.. יש לי מסנג'ר אם בא לך..

ברוכה הבאה חמודה../images/Emo24.gif

אני מוריה
מאחלת לך השתלבות מהירה והתמכרות נעימה..
ותמונה מהממתתתת

למעלה