לכל האנשים פה

לכל האנשים פה

אין לי משהו נגד אבריל השירים שלה דיי יפים והיא פצצה והיא מלבשת חפה אבל ממש מרגיז אותי איך כןלכם פה מזוייפים ואני יודע את זה בדיוק כי כל הבנות בשכבה שלי שהיו פרחות או סטייליסטיות באו אליי שאלו מאיפה הנעליים מאיפה הבגדים[אני סקייטר] וזה מרגיז אז לדעתי כולם פה צבועים לפחות הרוב

4667

New member
למה להרגיז אותי סתם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כאילו, לבוא לפה, ופשוט להגיד שטויות. אין לי מילה אחרת, חוץ משטויות. זה לא שאני לא "מעריך" את הסיבה המוצקה שלך לקבוע שאנחנו מזוייפים, וגם לא את ההכללה שלך, וגם לא את זה שאתה יוצא מהנחה שכולנו לובשים בגדים של סקייטרים, וגם לא את זה שאתה כנראה חושב שלאבריל אסור ללבוש בגדים כאלה. אתה מרגיז אותי כי אתה מבזבז לי את הזמן, באמת... מה הקשר לשאלה של הבנות בשכבה שלך אלינו?! כאילו, אתה שם לב למה שאתה רושם?! אין לי אפילו מילה לתאר את התמיהה שלי מהשאלה שלך, כי היא כל כך מופרכת. זה שאתה סקייטר ולובש בגדים של סקייטרים זה משהו אחד, ושיהיה לך איתם כמה כיף שאתה רוצה, אבל לבוא לפה ולהגיד לי שאני מזוייף כי הבנות בשכבה שלך שאלו מאיפה הבגידים כי הם שמעו על הזמרת שאני מעריץ?! איך עשית את ההקשר הזה?! ממש אין לי מילים.

SignOfLife

New member
אני לא חושבת שיש כאן בכלל מישהו

שמתלבש כמוה... או ששמא אני טועה?

BlueyedQT

New member
טוווווווווווווווווווווווווווווווווב

אני לא מתלבשת כמוה.. בלעע זה בכלל לא יפה

PURPLE CHICKEN

New member
מממממ...

אוקיייייייייי.....
זה פשוט מדהים כמה שטויות אפשר לכתוב בהודעה אחת....
איך בכלל הגעת למסקנות האלה?! איך?!
מה הקשר בינינו לבין הבנות בשכבה שלך ששואלות אותך על נעליים?!
פשוט, אררגג, אין לי טעם אפילו להגיב...
ו.. בקשר לבגדים, אני לא ממש מתלבשת כמוה אבל אני אוהבת את הסגנון הזה!
מאוד אפילו....

לאנה

New member
מממ...

וול, יש לי שתי זוגות מכנסיים דומים לשלה..., אבל הם היו של אבא שלי ואני פשוט גזרתי אותם.
. כלומר, זה לא שקניתי אותם במיוחד. בכלל, אני נורא אוהבת לגזור בגדים..., אהמ. או, ויש לי אול-סטאר כחולות, אבל הן ישנווות..., כלומר, ממש ממש ישנווות..., וזהו.

לאנה

New member
גו גיל, גו גו, גו גיל...

היי גיל, יור סו פיין, יור סו פיין יו בלו מיי מיינד, היי גיל, היי היי, היי גיל..., אמ, אמ, אמ, מה?

4667

New member
דיי, אני מסמיק... ../images/Emo9.gif

תודה, בכל מקרה, אבל הכל בזכותכם, כן כן. כן. מה?

לאנה

New member
כן!, זאת ההודעה!

"הכל מוסבר ב
, הכל מוסבר ב
, לה לה לה לה לה, הכל מוסבר ב
"..., אמ, מה?

למעלה