לכל האנשים פה!

לכל האנשים פה!

כתבתי הודעה דיי ארוכה מקודם אבל היא נמחקה משום מה... אז בקיצור.. אוהבי אבריל... תמשיכו ככה. המתנגדים, תקימו פורום נאצה, אתם לא רצויים פה. אבריל לא שונאת יהודים, בדיוק כמו ששאקירה לא. היא אולי נגד הכיבוש אבל ככה גם 200 פלוס שמיניסטים שהקימו את אוהל המחאה מול כלא 6. בכלל, אני בספק אם מותר לה להביא דעות פוליטיות, ומעבר לזה...מותר לילדה לשאוף להרמוניה בעולם ולצאת נגד הכיבוש. היא פה בשביל האומנות, לא הדעות שלה. היא יפה ומוכשרת, מי שיש לו בעיה עם זה, חבל מאוד. קנאה זה דבר ירוק, וירוק זה צבע של קיא. הילדה עם החום סיימה פה את דבריה... תפנימו הילה.

ברודי

New member
משעשע...

אם עד עכשיו הפורום היה מלא בהודעות נאצה עכשיו הוא מלא בהודעות של "חזקו ואמצו". לא אבל אני מעדיפה את הסוג השני של ההודעות (מעניין מתי נגיע לשלב שבו ממש נדבר עליה) אבל תראי יש כמה נקודות שבהם את צודקת
פשוט שהיא לא אנטישמית שככה אין צורך לנסות להצדיק אותה... כשאת מצדיקה מישהוא את מודה שהוא עשה את המעשה. ואני לא מאמינה שהיא אמרה את זה. אין שום הוכחה, הכתבה המטופשת ההיא כ"כ מזויפת שאני פשוט לא מבינה איך אנשים עדיין מביאים אותה לפה בתור הוכחה. אז, בלי לנסות ולהבין למה היא אמרה את זה כי היא לא אמרה את זה. וזה רק חלק ממה שרציתי לומר כי את מדברת על כיבוש פה כיבוש שם. (ציטוט-"מותר לילדה לשאוף להרמוניה בעולם ולצאת נגד הכיבוש") ואנחנו לא כבשנו כלום בכלל אבל זה כבר נושא לפורום אחר....

אמרו פה שהייתה כתבה באם טי...

ושהיא אמרה משהו על כסף ו... לא יודעת מה, כל הזמן אומרים שיש ראיונות שלה והיא אומרת שהיא נגד היחס של מדינת ישראל לעמים בה. חמודה... קוראים לזה לצאת נגד מדיניות הכיבוש. זה באמת לא המקום לדון בזה. אבל מה לעשות... ככה זה נקרא.

ברודי

New member
WTF?!

דבר ראשון- אל תקראי לי חמודה. דבר שני- תראי לי את הראיונות שלה שבה היא אומרת דברים בהקשר לישראל ותראי לי את האנשים ש-"כל הזמן אומרים" את זה... דבר שלישי- לצאת נגד מדיניות הכיבוש קצת קשה כשאין כיבוש תסכימי איתי שקשה לצאת נגד דבר שלא קיים... ואני אודה לך מאוד אם הדיון על ה(SO CALLED)כיבושים יפסקו.

טוף...

WHATEVER... לא קוראת לך חמודה טוף? ואומרים... תפתחי יפה יפה אוזניים ועיניים ותשמעי... אני לא טענתי שיש כיבוש, 200 פלוס שמיניסטים טענו, לפי מה שקראתי היום בפורום הזה גם אבריל טענה, את הדעות הפוליטיות שלי אני שומרת למקומות אחרים. תם ונשלם... או משהו כזה הילה.

4667

New member
מגמת משפטים?!

את סטודנטית? כי לא שמעתי על תיכון שלומדים בו את זה... אבל תמיד יש פעם ראשונה

ברודי

New member
חחח...אני לא סטודנטית.

מין הסתם זה לא מטעם תיכון כי אז לא הייתי צריכה ללכת בצהריים. זאת עמותה נפרדת (עמותת נוער שוחר משפט עיברי) שנמצאת בכל הארץ ו...סתם...בגרות רגילה 5 יחידות.

DreamS_HunteR

New member
אויש, אני מצטער מאוד מאוד!!

ההודעה שלך נמחקה, בטעות. לכל מי שלא קרא אותה, הנה היא: -------------------------------- אני נכנסת לפה פעם בכמה ימים ונדהמת כל פעם מחדש מהטמטום של אנשים פה. חברי הפורום אוהבים את הזמרת!! מה הקטע לבוא ולהכריז פה כמה היא לא יודעת לנגן בגיטרה או כמה היא מקפצצת או מה מכוערת היא הייתה בגיל 5 ושישה חודשים??? בנוסף, השמועות על הדעות הפוליטיות שלה... עשו את זה אז עם שאקירה, איך אתם קונים את זה?? היא זמרת, לא מתפקידה להגיב על נושאים פוליטיים, לא משנה מה דעתה. ומלבד זאת לפי מה שאתם רשמתם פה בעצמכם... היא לא שונאת יהודים, היא נגד הכיבוש. מישהו פה קרא את מכתב השמיניסטים בטעות??? בישראל יש יותר מ-200 חבר´ה שהקימו אוהל מחאה בדיוק מהסיבה הזאת. זה לא עושה אותה שונאת יהודים, זה עושה אותה אדם ששואף להרמוניה. עכשיו אתם יכולים להגיד שאני מזיינת בשכל, מותר לי... יש לי חום. רק דיי עם זה, הוויכוחים החוזרים ונשנים האלה סתם מעצבנים את כל מי שרק נכנס לפה. לא חבל? אוהבי אבריל, תמשיכו כך... היא פשוט ילדה יפה ומוכשרת. ולכל המתנגדים למיניהם, נו באמת, תקימו פורום נאצה, אתם לא רצויים פה. הילה

למעלה