לכל האנשים מ NYC...

Boscorelli

New member
לכל האנשים מ NYC...

שלום לכולכם... אני חדש פה... קוראים לי רועי ואני... לשם שינוי מהארץ... עכשיו החלום שלי זה להיות בגיל 26-27 ככה ולעבור לניו יורק עם שותף עדיף שותפה
ולשרת ב NYPD ובעדיפות שנייה ב FDNY וזה לא חלום מאיזה סרט... התנדבתי שנה בארץ במשטרה ועכשיו אני מתנדב בשירותי הכיבוי ולפי איך שזה נראה כל האקשן בניו יורק וחוץ מזה המשטרה שם הרבה יותר מתקדמת... (אגב יצרתי קשרים עם כבאים ושוטרים שם שהם שולחים לי פאצ'ים של יחידות שלהם... הרי שם לכל תחנת כיבוי יש סמל ENGINE AND LADDER... הייתי שמח עם גם הייתם עוזרים לי בזה כי אני ממש חולה על ה FDNY ואוסף את הסמלים שלהם)... אבל מה שיותר הייתי רוצה לדעת זה אם יש פה מישהו שעוסק באחד מהתחומים? מכיר מישהו מבפנים? יודע מה הדרישות לקבלה לשם ועוד כאלה דברים שאפשר למצוא בתמצתיות יותר מבאינטרנט... תודה רבה לכם!!!! אגב אני בן 17 ויש לי עוד הרררבה זמן אז בנתיים אני "עובד על זה"... צירפתי תמונה של מה ששלחו לי עד עכשיו מניו-יורק.... אני יודע מאוד לכל מי שיעזור לי או שיוכל לשלוח לי בתמורה לפאצ' מהארץ...

Boscorelli

New member
תאמין לי אם על קרמבו תשלח לי פאצים

אני ישלח לך ארגZ של 40

MicMik

New member
אתגרים מעניינם צצים פה

הנה כמה לינקים שמצאתי או שלקנות לא נחשב?

efrat100

New member
אתה צריך להיות אזרח....

בהצלחה עם החלום. כל הכבוד שילד בן 17 (אל תעלב...) כבר יודע מה הוא רוצה, אבל כדי לשרת במשטרה (או ב- FBI ודומיהם) כאן אתה צריך להיות אזרח אמריקאי, או לגור כאן לפחות 5 שנים ולהיות בתהליכים של אזרחות. אז אם אתה לא אזרח, תתחיל לעבוד על להכיר אמריקאית חמודה ולהתחתן איתה...
אפרת.

Boscorelli

New member
תגובה כל 2 ההודעות:

לקנות??? זה לא נקרה, מה זה לא ברור??? זה כמו לאסוף בולים ללכת לחנות דואר ולקנות בול חחחח.... כל הקטע זה להשיג אורגינלים מקוריים מניויורק או לבצע החלפה... לגבי החלום... כן אני יודע מה אני רוצה כי אני מסוג האלה שיותר אכפת לו מה האחרים ואוהב לעזור לקהילה ונהנה מהעבודה הזאת... אז זהו זה במאת קטע כל האזרחות... אין אפשרות פשוט להוציא גרין קארד??? או מה שחשבתי זה להתחתן עם איזה בלונדה עשירה זה תמיד יכול לעזור
אבל עד שאני יכיר ויתחתן עם מישהי אני עדיין צריך פתרון לאיך אני יכול לשהות בניויורק עם עבודה באופן חוקי ואח"כ ללכת ל POLICE DEPT. ובגלל זה פניתי אלייכם... תודדדדדדדדדה

Boscorelli

New member
מה קרה לניויורקים פה? למה לא ענו לי

השארתי פה הודעה לפני יומיים ולא קיבלתי תגובה מספקת... מישהו פה מניויורק יכול בכל זאת לעזור לי? -ולגבי הפאצ'ים... כן אנ ישלח קרמבו!!!

למעלה