לכל גולשי הפורום!

לכל גולשי הפורום!

תודה רבה לכל המשתתפים שנטלו חלק מהחידון, החידון נסגר ולזוכים נשלח כבר מסר פרטי! אז שוב תודה לכל המשתתפים ונתראה בחידונים הבאים על דיימנדז

Britney Boy

New member
לא מפרסמים שמות ופרטים,

מי שזכה יודע מאמי! תודה לכולם חבריםםם

זכיתי בפוסטרררררררררררררררררררררררר

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא%^#$^$*&%^&%$%#$%#$%!#^$%&%)(&)&^*$%^#$&%^#$^$%^$U*()%^$!@#!@^*&*))(#^%&^%&&*%^&Y$%^$%%^$%WN &%^&^*$^%#$%$&$%&^$%&%^*U יוו איזה מאושרת אני חחחחחחחחחחחחחחח

ייששש

זכיתי בפוסטר! חחחחחח נקווה שהפעם זה באמת יגיע...........חחחחחחחחחח אנשים אני רוצה באותה הזדמנות להיפרד מכם כי אני נוסעת לאילת ואני יחזור לכאן יום ראשון או שני!

Cm 2004

New member
איזה כיףףףף לך! אני זכיתי בפוסטר רק

למה אין לי מזל???????????? למה??????????????? :(

מההה?? פוסטר יותרר טובב

ולפחות זכית במשהו כי יכלת גם לא לזכות בכלום:\ הפוסטר זה עם חתימות של הבנותתת ויותר כדאי לקנות את זה:) כולה 50 שקל:p

ועוד משהו שתדעוו../images/Emo70.gif

היום אני קונה ת'דיסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז לחלקכם יש..לי אין היום יהיההההההה
איזה כייף גם דיסק גם פוסטר

A v i s h y 1 7

New member
אנייי זכיתיייי !!!!

זכיתי בפוסטרררר!!!!!! ישששש !!! תודה דיימנד'Z לאבב יווו לנצחחח !!!!!

לא... לא הספקתי להשתתף בחידון..

קבלו תמונה של סיוון והילה... אני הכנתי... אני יודעת שזה לא יצא הכי טוב.. מה דעתכם?

למעלה