לכל ברית AIS.

הגולש15

New member
לכל ברית AIS.

נהרג לאחד מהברית שלכם 968 חיילים + 15 ארטלריות או שברית טרור תקבל אותי אליהם או שתקבלו התקפה כזו כל פעם ראו זו כאזהרה מובנת !!

661994

New member
לא הבנתי

אתה מאיים עלינו שאם טרור לא מקבלת אותך לברית אז אתה משמיד אותנו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דבר איתי במסנג'ר [email protected] אנשים להוטים שתהיה מלחמה בין TEROR ל AIS?

661994

New member
אה אתה זה זה בלי המסנג'ר חחחחחחחחחח

טרור אל תקבלו אותו חחחחחחח עכשיו דווקא מבקש אל תקבלו אותו

111dolev111

New member
תומר ?!!?!?!

זה ההוא שעף שתקפתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח??? חחח ואהבתי חחחח "968 חיילים + 15 ארטלריות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nci1001

New member
איזה אובדן ענק!!

טרור תקבלו אותו בקצב הזה הוא הורס את AIS עד חורבן

661994

New member
אתה חושב שאתה מאיים?

אם זה היה אחד נורמאלי שהיה רוצה מלחמה בכיף אבל דווקא לך לא (=

vagz

New member
חחח איזה חמוד

אני יחסוך את התגובה כי אני לא מתכוון לקלל פה ואני ישמור על שפה נאותה אז תעשה לך טובה תמצא בריתות אחרות לסכסך בינהם כי אנחנו לא מקבלים אני בלי מסנג'ר! ולא יעזור לך כלום...

lidor500

New member
אני רוצה לציין משהו כולם להכנס!

כל הסכסכנים צדקו! AIS באמת רוצה למגר ולהשמיד את הטרור!

cohenman

New member
חחחחחחחחחחחחח ענק

AIS חחח אנחנו משתתפיפ בצער רב על 968 החיילים שנהרגו בהתקפה קשה זאת אנחנו מבינים שיקח לך כמה חודשים טובים להתאושש מהאסון שנפל עליכם בואנה אנשים מחוקים תחת בפורום הזה

יוסף1122

New member
חחחחחחחחחחחחח תודה עידן

איזה כיף שיש חברים שמעודדים איתך אה חחחחחחחחחחחחחחח

moshikombg1

New member
אחי תיכנס אתה מצחיק אותי מאוד

אתה חושב ש- 1000 חיילים 15 אלטילריה זה משהוא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ליצן מצחיק אצלנו 10 צוללות דרגה 100 זה כמעט ומשהוא אתה מצחיק אותי בטירוף חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אם תמשיך אני יוריד לך 800 חילים ו15 אליילריה סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה