לכל בעלי המצלמות

fireman

New member
לכל בעלי המצלמות

תנסו איזו תאוריה שגיליתי. היום עליתי לגג הבניין שלי (גובה של 5 קומות לערך) ובאותה הזדמנות השקפתי על העיר, הבית שלי נמצא בדיוק במרכז העיר כך שלכל מקום שמסתכלים רואים איזה בניין ואני חייב לציין שמגובה של 5 קומות לערך הבניינים נראים ממש ענקיים, אני חייב לציין שמגדל ככר הרמב"ם לא נראה כל כך גדול כשמסתכלים עליו מלמטה אבל ברגע שמגביהים קצת את נקודת הצפיה, ב 15-20 מטר נניח ועדיין ניתן לראות את הבניין כולו מלמעלה עד למטה, מקבלים תמונה שונה לגמרי.... ואני אנמק את הטענה שלי כשעומדים מתחת לבניין ומסתכלים למעלה הוא לא נראה גבוה אבל אם תעלו לגג הבניין ותסתכלו למטה תתברר התמונה האמיתית אולי זה עניין פסיכולוגי אבל אני אעלה לגג של הבית שלי שוב שתקופה הקרובה ואצלם את מה שאני מתאר כאן ואז אצלם ממרגלות הבניין ונראה מה ההבדלים בין 2 התמונות מי שיש באפשרותו לערוך את הניסוי הזה מוזמן ד"א עשו זאת ממרחק של לא יותר מחצי קילומטר כי מעבר לזה לדעתי מאבדים את כל הפרופורציה ביחס לגובה האמיתי של הבניין

mr. man

New member
שכחתי את העצה ../images/Emo8.gif

תנסה לעלות לגג של המכללה החדשה. אני בטוח שיש משם נוף נהדר

fireman

New member
לא משהו....

יש הרבה בלאגן מסביב, המון בניינים ד"א הגג של הבית שלי יותר גבוה

TheIllustrator

New member
פיירמן!

הגג של ביתך לא יותר גבוה - מנסיון!!! ואגב, מה שלא הורג מחשמל!? מאיפה הבאת את השטות הזאת!?

TheIllustrator

New member
לא כ"כ הבנתי את משמעות דבריך,

אבל בכל מקרה, מה אם לביתי יש גג משופע? הא??? לא חשבת על זה, ממזר!!!

oren*

New member
ומה אם אין גג בכלל?

לתושבי אפגניסטן המסכנים?

mishmesh

New member
בפורומי תכנות רבים כותבים קטעי קוד

לעיתים נפוצות, ומכיוון שהקוד הוא באנגלית, הרבה יותר טוב כשאפשר לעשות יישור לשמאל.

kyle

New member
בשביל

פורום תוכנות, או פורומים שמשתמשים הרבה בכל מיני קודים וכאלה...
אז הם צריכים לכתוב משמאל לימין​

fireman

New member
עזןב אותי בחייך יש לי תרגיל

עד ה6/6 בערך אני לא פה תעשו חיים

fireman

New member
שב על השפיץ

מאז ומתמיד אני חושב שיש לך נטיות לשבת על "שפיצים"
והמבין יבין

למעלה