לכל בעלי הכלבים

גילגיל

New member
לכל בעלי הכלבים

חשבתם פעם איזה קשר מופלא יש בין בני אדם לכלבים. יש לך חבר הכי טוב, שומר סוד, נאמן בלי להשתמש במילים נוצר קשר מדהים. אני חושבת שיש לנו הרבה מה ללמוד מהקשרים הללו, להיות יותר סובלנים לאחרים. כי רב הסכסוכים נובעים ממילים ולא ממעשים ובקשר כזה לפעמים מספיק רק מבט כדי לדעת שמישהו שם בשבילך.

(זה עמיתוש)

יש לי כלבה ואני מבין מה שאת אומרת, ואם כבר מדברים על כלבים, לפני חצי שעה, אחותי תל אביבית באינטרקום שיש כלבה גורה פחות מחודש, למטה, לאחר הרבה מאמצים שכנענו את אבא שלי לעלות אותה למעלה, וכמובן חירבנה בכל מקום ופישתנה, (ואגב אחותי באותו זמן קלטה תודה לאל שהיא לא רוצה גור) ואז הורדנו אותה אני ואמא שלי, ואז היא רדפה אחרינו, ו- בכתה ושרטה את הדלת של הבניין שלנו, אז העלינו והחלטנו לשים אותה במרפסת, והיא בכתה מוות, עם הפרצוף הכ``כ מתוק שלה, אז החלטנו להשאיר אותה למטה, לא להסתכל, ולהשאיר אותה, אולי זה יישמע אכזרי, אבל כמו שאבא שלי אמר, ואני מצטט:`` לפעמים דברים שנראים אכזריים,הם הדברים הטובים ביותר לעשות, תמיד צריך לחשוב צעד קדימה, מה יקרה עוד חמש דקות , שעה, יום, שבוע , שנה, ולכל החיים.``. איי, זה כ``כ עצוב, אני מתאר לעצמי שעכשיו היא בוכה למטה, ועכשיו אחותי הקטנה נעמה בוכה היסטרי, טוב, ביי, עמית בן 11 וחצי...

אוי כן עכשיו אני נזכר בבוב המתוק שלי

כבר סיפרתי לכם עליו לא יודע מתי אבל תדפדפו אתם בטוח תמצאו את ההודעה יש לי בחדר תמונה שלי איתו כזה מתוווווווק וחמוווווווווד הכי חמוד בעולם כפרה על המתוק הקטן הזה איך אני מתגעגע אליו!!!!!!! באמת הכלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם אח שלי כל הזמן מבטיח שנלך כבר לבקר אותו ואני כל כך מצפה ליום הזה לא ראיתי אותו כבר איזה 3-4 חודש ממני א.

למעלה