לכל בעלי הדוכנים

מנגה22

New member
לכל בעלי הדוכנים

היי לכל בעלי ובעלות הדוכנים שאיתנו פה :) כמו שאתם אולי יודעים גם אני בעלת דוכן..2 ואולי 3 . אני בת 24 בקרוב והיו לי מבחר של דוכנים. קעקועי חינה ונצנצים צעצועים זוהרים לאקי במבוק מקושט ממתקי גומי על מקל מפיצי ריח בבקבוקונים וכיום אני עושה ציורים בספריי. אני יוצאת מנקודת הנחה שלכולכם יש פה דוכנים קבועים או יותר נכון מוצרים קבועים והיום הייתה לי שיחה עם החבר שאם כל מה שאני עושה.. אין בזה כסף. הוא גם דאג להזכיר לי שאני לא נסגרת על הכיוון ומתמידה איתו ואלי זה כי אני מיתיאשת מהר מידי. ופה אתם נכנסים לעיניין.. איך "נסגרתם על המוצר שלכם"? איך הבככ הגעתם למכור מה שאתם מוכרים וכמה זמן אתם עושים את זה? רוב בעלי הדוכן שפגשתי היו פנסיונרים וכאלו האם גם אתם כאלו? אשמח לשמוע ממכם על הדרך ואולי למצוא דרך זה או לפעות כיוון להמשך. מחכה לסיפורים ואפילו נשארת און ליין -שני-

מור1516

New member
הי שני

אני לא פנסיונרית להיפך
ואני מכינה את העבודות שאני מוכרת. הבעיה היחדיה שאני לא ממש מצליחה להסיגר על יריד אמנים קבוע, הייתי ביותר מדי ירידים שהם ירידי "שוק" אבל אפילו לא לרגע יש לי ספק שאם דוכן, אז עבודות שאני עושה. הקושי אצלי הוא למצוא את היריד שיאפשר לקהל באמת להתייחס לעבודות שלי ולא להתעלם כי הדוכן קטן יחסית ולא מפוצץ ב"סחורה". בכל מקרה על היריד האחרון בהרחבה בהודעה נפרדת כי אני ממש חייבת תמיכה
... אז נתראה בהודעה הבאה

רחל26

New member
בתור בעלת דוכן ירוקה בעצמי

אני בעלת דוכן למתנות מקוריות, בעיקר תמונות על עץ וקנווס (אני בת 29). אני משתתפת בירידים שונים שנראים לי מתאימים (בעיקר ירידים קבועים, כי ראיתי שהשווקים המתחלפים לא ממש שווים את הכסף). את נושא הדוכן התחלתי לא מזמן והולך די טוב, טפו טפו..
. למרות שהעיקר אצלי הוא התמונות שאני מציירת, אני מנסה להרגיש את הקהל ומה הוא מחפש, כי הקהל שלי די מגוון, ולכן בנוסף לדברים הקבועים אני מוסיפה עכשיו עוד כמה דברים, מתחילה עם כמות מעטה ורואה איך זה הולך. מקסימום - לא השקעתי הרבה כסף, כך שלא הפסדתי הרבה כסף. בקיצור - הייתי מציעה שבדוכן אחד תציעי מספר מצומצם של דברים, לסדר אותם בקבוצות שיהיה אותו נושא, ולנסות ולראות מה מושך יותר. אם את חושבת שעתידך בדוכנים הללו, תמצאי עבודה לבנתיים, משהו שלא תסבלי ממנה יותר מידי.. כך שאם תחליטי שאינך ממשיכה עם הדוכנים, לפחות תהיה לך עבודה מכניסה.

m i c h a l 6 1

New member
אכזבה מדוכנים

לי יש דוכן למוצרים מהטבע,שמנים, קוסמטיקה טבעית רוחניות וכו' לאן לא נסעתי השנה וחצי האחרונות הוצאתי המון אנרגיה וכסף על זה יכולה לספור על יד אחת את הפעמים בהם יצאתי מרוצה מיום עבודה. המוצרים מדהימים, האנשים חשדנים,וקשה להם לשלם, מבקשים מציאות ודברים זולים אומנם היו מכירות ויש לציין שאנשים שנגעו במוצרים התקשרו וביקשו שאשלח להם שוב אבל מזה אי אפשר להתפרנס, פעם אחת היה אחלה בקניון איילון היה יריד בריאות וזו הפעם היחידה שחזרתי הבייתה מרוצה . יום ארוך אבל שווה. לכן היום אני כבר לא ממהרת לרוץ לירידים ודוכנים וחבל. לא שווה לי לשלם 150 שקלים לדוכן אני עוד אופטימית ומחפשת מקומות איכותים שלא קורעים אותך במחיר יום נפלא ושנשמע רק בשורות טובות

למעלה