לכל בוני המערכת למינהם יש לי שאלה

ErrEzS

New member
יש עכשיו תקופה של תרגולים בפריא

ויש לנו מכה כפולה שם קורס חובה ביום שישי שאין לו אופציה אחרת וזה עם אייזמן.............................. למרות שעד אז היא בטח תהיה בהריון שוב ולא תסיים את השנה..

אירית ז

New member
לכל בוני המערכת למינהם יש לי שאלה

בקשר לקורסי בחירה שאנחנו צריכים לחנ"מ.. אמרו לי שבהתאם לאיפה שנשובץ בעבודה מעשית אנחנו צריכים לשבץ קורסים. למשל- אם יתנו לי לעשות עבודה מעשית בסמסטר א' עם לקויי שמיעה ובסמסטר ב' עם פיגור אני אצטרך לקחת קורס בחירה בסמסטר א' על לקויי שמיעה ובסמסטר ב' על פיגור.. משמע- זה לא ממש נקרא בחירה ואנחנו לא יכולים עדיין לדעת מה לשבץ... עוד מישהו שמע על זה? או שזה במיוחד בשבילי??? תענו לי קמצנים!

אירית ז

New member
מצחיקים...

אם תשימו לב טוב טוב.. מה שמשובץ לנו ביום שיש זה עבודה מעשית.. משמע- הם לא רצו לשבץ לנו את כמו השנה שיתפוס לנו מקום במערכת אז הם סתם תקעו לנו את זה ביום שישי כדי שכל אחד יעשה מתי שנוח לו ויש לו פנוי.. זה מה שאני הבנתי מזה.. כי רשום עבודה מעשית והם הרצו לנו שעה השנה שלא עושים עבודה מעשית ביום שישי כי אין מספיק שעות.. קיצור.. אני לא בטוחה אבל זה מה שנראה לי.. בעיניין הבחירה.. זה באמת נראה לי הכי הגיוני כי יש בדיוק 3 נקודות זכות- 2 שנה הבאה- 2 סמסטרים- כ"א נושא.. ו1- בשנה ג'...

מיטלוש8

New member
לא שמעתי על זה, אבל תגידו-

איך זה הולך בשנה הבאה? את כל החובה צריך, אבל מה לגבי סדנאות ובחירה? כמה צריך לבחור? נראה לי שתהיה שנה קשה, הא?...

למעלה