לכל באי הפורום

לכל באי הפורום

מדי פעם מתחילים ה שרשורים שבהם 'דנים' באיכויותיו/ איכויותיה של כותב/ת כזה או אחד בפורום. בדרך כלל אני משתדל לא למחוק, אם הדבר נעשה באופן מכבד. היום שמתי לב שאחד השרשורים בעניין מתחיל להתארך ומכיל 'מחמאות' שיותר מכל, אינן מכבדות את אלה שמחלקים אותן. השרשור הזה נמחק.

כמו בכל פורום פוליטי, לפעמים יש מי שאומר'ת דברים שמעצבנים ומקפיצים אחרים וגורמים לרצות להיכנס ב
של אותו/אותה
. עם יד הלב - מי לא מצא/ה את עצמו/עצמה ברגע של זעם בלתי נשלט שממש ממש ממש גורם לרצות לקלל ולצעוק והשד יודע מה...

עם כל ההבנה לטבע האנושי, אני מבקש - הפורום אינו מקום לא לחילופי קללות בין גולשים, לא ל'משפטי שדה' ולא ללינצ'ים. הודעות שתוכנן מכוון כל כולו לפגוע, להעליב ולהשפיל מי מהגולשים תימחקנה. במידה ויש מי שרוצה להסב את תשומת ליבי להודעה כזו או אחרת שיכול להיות שראויה להימחק - אנא, ידעו אותי במסר. אני לא מבטיח שתמיד אסכים עם חוות הדעת של מי שפונה אלי, אנסה לפחות להסביר בצורה הכי טובה שאפשר.

שוב, תודה הסבלנות ועל שיתוף הפעולה.

הודעה זו תישאר נעוצה ל-48 שעות.

אלי.

New member
אפרופו תרבות דיון -

בסוף עוד יתברר שהדניות מעדיפות את הפינים של השבדים ...

מצטער מאוד מנהל הפורום, אך אם יפגעו בי אישית ולא ייחסמו

אז גם לי יש זכות לפגוע בהם אישית בחזרה ולא להיחסם.
אלא אם כן יש פה איפה ואיפה בין הגולשים שלהם מותר לפגוע אישית ולהוציא דיבה כלפי גולשים אחרים ובין אלה שאסור להם.

בשביל זה אני מציע

שאם אתה חושב שצריך לעשות משהו ספציפי בקשר להודעה ספציפית, שתשלח לי משר. אני לא יכל להבטיח שתמיד התוצאה תהיה לשביעות רצונך, אני רק יכול לאמר שאשתדל לעשות את המיטב, ולהסביר למה אני עושה את זה.
&nbsp
אני מקווה שזה עוזר.

למעלה