לכל אנשי סקיכיף

לכל אנשי סקיכיף

מה קורה אנשי סקיכיף יקרים עבר כבר חודש מהצניחה האחרונה ואני לא יודע איך אני ימשיך ככה אז תעזרו לאח במצוקה ותעלו סרטים ותמונות ובכל זאת לענינינו רויטלוש מזל טוב מותק דודי יא נקנקיה איפה אתה לא נפרדתי ממך מקווה לשמוע ממך מו אח שלי מה קורה וכל אשר תהנו מתגעגע יואב

FlyingMoo

New member
יאללה יעפים על גמלי טורבו !!!

יואבי !!! איפה אתה ?!? אח שלי תענוג לשמוע ממך, מקווה שהכל מסתדר שם, אם זה מנחם אותך המועדון בצמיחה פאנאטית וזמן האוויר לא יורד מזמן הבריכה :) הבלאגנים חוגגים, ואם אתה לא מגיע למסיבה הבאה אני אאלץ ללקק קסדה של מישהו אחר... (מה לעשות אחי, אני לא בקטע מונוגומי...) אוהבים מלאן תלאפים, אני אסדר תמונות רק בשבילך, בינתיים תשתולל על מה שהולך כאן... מתגעגעים כבר... צוות קרקע/אוויר סקייקף נ.ב. אחי! אל תדאג! אני מטפל בקופונים שלך !!!

maybemor

New member
בטח "מטפל" לו בקופונים...תודה ../images/Emo140.gif

איסטריק'מןןןןןןןןןן כיפח'אלק? שישי הזה מתוכננת מסיבה (ת'ה יודע שם אחר לבלאגן רק עם הרבה אלכוהול-) אז הקליפ הבא יהיה סרט דוקומנטרי, על הביגימיסט MOO'חטת קסדות מהמדבר.. מבטיח לפנק בסרט מה-אומרים-לפנים תוך שבוע. יש עבודה חדשה (נדבר) חודש מהצניחה האחרונה, ואני יודע שאתה (עדיין-) לא יודע איך להסתובב בישיבה
נקניק מתגעגעים כאן תעשה מתישהו עליה תרים
תן אפדייט על מה קורה שם גזר-גזר, דודי.

miss loulou

New member
|חיבויואב כפרוני מתגעגעים אליךךךךך!

אני מקווה שטוב איפה שאתה ושומר על עצמך...אנחנו פה מתגעגעים אליך בעיקר אני!אתה כבר לא שם להסביר כל מיני דברים על הקרקע... אבל נחכה בסבלנות ועד שתחזור אני כבר אוכל לצנוח איתך!! נשיקות מלא מלא ושמור טוב טוב על עצמך חמוד!

The Sheriff

New member
אפילו אני מתגעגע

אבל זה רק בגלל שכשאתה שם אני יותר על הקרקע

TinyTuli

New member
מותק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לאן נעלמת?! גם אני נורא מתגעגעת!!!!

למעלה