לכל אנשי הפורום...

fentoozler

New member
לכל אנשי הפורום...

אני לא פונה לכל אלה שהולכים לספורטק יוםיום ועוד כמה שיודעים לסוע... אתם ילדים דפוקים? כאילו, מה אתם נכנסים אם אתם לא יודעים אפילו אולי (לא הולי) אלא רק יודעים מלא שמות של טריקים או תרגילים או חברות- קודם תלמדו לסוע ורק אז תקראו לעצמכם סקייטר- מדברים על סקייטרפארקים, בלאגנים... אני אומר לכם, לרובנו זה די מעצבן לשמוע שוב ושוב את השאלה- איך עושים אולי? איך עושים קיקפליפ? אל תיעלבו אבל זה הגיע לרובנו עד הגרון, מתי תבינו שאי אפשר להסביר את כל השטויות האלה בכתב?! אוף... בכל אופן, שלא כולם יקחו את זה אישית- אני רק מדבר על האלה שממש לא יודעים כלום וכבר נכנסים לפורום כזה ומשחקים אותה התותחים של העולם. בקיצור... טוב.. די הבנתם את הרעיון !כל מי שמסכים איתי שיגיב (רודני- אל תעיף אותי או משהו, אני פשוט מנסה להבהיר פה משהו!

sk8er

New member
אני מסכים איתך, אבל אני צריך לדעת מ

משהו אני בין הילדים האלה? ותגיבו גם על זה

sk8er

New member
אני?!?!?!?!!?!?!?!?

תראה לי פעם אחת ששאלתי איך עושים תרגיל מחורבן....

G_Roni

New member
כמוני?

תראה... לא באתי לפה בשביל להתלהב ואני לא משחק אותה כאילו אני יודע משהו אני גם לא קורא לעצמי סקייטר כי אני לא אני נמצא כאן כמוך בגלל שאני חולה על סקטבורד יש הרבה דברים שאני לא יודע ולאט לאט אני קולט אותם ממה שנאמר כאן אז למה לתקוף? זה פורום בשביל כל האנשים שמעוניינים לדבר על סקטבורד ורולרבליידס גם אם הוא לא סקייטר מקצועי או חובבן ברמה גבוהה

Raz muska

New member
דיייייי

כולכם פה חבורה של מטומטמים כל היום יושבים מול המחשב ושואלים איך עושים פליפ וחושבים שזה יצליח עם תשאלו לכו תסעו תתפרעו תקפצו מדרכות תעשו בלגאן זה לא בא לבד תתאמנו כבר ינקבות צאו מהבית צאו לסוע תשברו את המחשב מה אתם חננות

מוקוש

New member
לשאול "איך עושים פליפ/הולי/...?" זה

באמת דפוק, אבל יש אנשים שנכנסים סתם כדי לדבר על סקייטבורד, לאוו דווקא על איך עושים תרגילים ושטויות, אלא סתם... אתם אלה שמניחים שכל מי שפה בפורום הוא "סקייטר"...

oaidhfohdig

New member
אני איתך רז מאסקה...

דרך אגב אני זה שכתב את ההודעה בשם פנטוזלר (fentoozler) רוב הזמן- עכשיו יש לי משתמש חדש, אבל זה לא חשוב כרגע... בכל אופן- מוסקה צודק, מה אתם עושים מבזבזים זמן במחשב?! לכו רחובות ותפתחו ת´ראש או משהו, משאלות לא תשיגו דבר... אז: stop being such pussies and go and skate!

G_Roni

New member
אוקיי סבבה

באמת לשאול איך עושים #$^^ זה דפוק אבל לא צריך לרדת על כל הסקייטרים המתחילים בגלל זה אני פעם אחד שאלתי ואז קלטתי שזה דפוק באמת לשאול איך עושים תרגילים יש מספיק דברים אחרים לדבר עליהם שקשורים לנושא מה רע בזה?

fentoozler

New member
אין פה הרבה סקייטרים

מעולים ואני יודע שאני לא אחד מהם ובאמת יש פה הרבה כאלה שאומרים שהם לא מצליחים אולי לא הייתי מתלהב בזה... אני חושב שיש פה מקסימום 3 אנשים שינחתו פעמיים קיקפליפ מתוך חמש פעמים שינסו ואני אשמח מאוד אם תתקנו אותי אחרת אני חושב שזה יותר פורום לסקייטרים מתחילים...

Raz muska

New member
עם זאת הרמה זה בושהההההה

למה מה זה קיק פליפ???? זה התרגיל הכי בסיסי אחרי אולי תפסיק לזיין בשכל מה אתה מבין מהחיים שלך?????

אני מתאמן כבר הרבה...

למרות שאני התחלתי לרכוב רק היום... אבל, כבר היום "ניסיתי" להשאר על הסקייט לפחות איזה שעתיים מקווה שתבינו מה כתבתי

gmaster

New member
אני מודה

אני לא יודע כלום ואני אולי יודע אולי הצתרפתי בגלל שאולי יעזרו לי ואני גם אוהב סקייטבורד!!

dopey_wizard

New member
אני לא רע (אני חושב...)

יודע: הולי, פליפ, 180, 180פליפ, 180שביט (גם פרונט..), פופ שביט, שביט, עוסי (360 פליפ) נוס גריינד, 50,50, נוסלייד , בורדסלייד, ליפסלייד, וגם אני יכול לעשות פליפ ל50,50.. וכמעט עושה הארדפליפ.. ברמפות אני בכלל לא טוב (אני מתכוון להלף פיפ (ורט..)) זה די טוב לא? (למרות שהאלה שאני נוסע איתם ..יש כמה שאני ממש אפס לידם... ואני נוסע שנתיים בערך.. ---> דוד

dopey_wizard

New member
ויצא לי כמה פעמים

דאבל קיקפליפ.. (כולם אומרים לי שאני אמור לעשות את זה בלי בעיה.. אבל אני פשוט ל-א--מ-צ-ל-י-ח!!!) ---> דוד

אחי אתה תאום שלי או מה?!?!?1

אני עושה בידיוק את כל התרגילים שלך רק שאני יודע עוד מלא בפרי סטייל באולד סקול ואני עושה בודי ווריאל ווריאל דאבלל קיקפליפ והארד פליפ

Raz muska

New member
אחי תלמד לשקר....

התרגילים שרשמת הם בכלל לא קשורים ואי אפשר ללמוד תרגילים בכזה סדר משונה לא חשוב מה אתה...... ומה זה עוסי ??? מה אתה ערס אומרים אוסי יערסקייטר. שים לב אתה נוסע שנתיים אתה עושה את כל מה שרשמת ואתה לא עושה נולי נגיד וגם אתה רק עושה שתי סוגים של גרינד ופליפ ל 50 50 נראה לך ?????? היית מת יערסקייטר

למעלה