לכל אנשי הליכוד

לכל אנשי הליכוד

אסור להיכנס היום לשאננות וכל מי שיש לו זכות בחירה שיבוא ויצביע. אסור להירדם בשמירה. היום כולם באים לקלפי ומטילים אריאל שרון...

ERNNI

New member
הייתה רוצה עדיף מצנע זה אותו דבר

אם עדיף את שרון אז עדיף כבר את מצנע כי זה טוב לשמאלנים חברה תתעוררו רק נתניהו רק נתניהו אתם מביאים כשלון לליכוד אני אומר לכם את האמת אם שרון יבחר אני אישית יצביע מצנע כך המדינה הזאת לאט לאט מתחסלת אז שתתחסל למה לא רק נתניהו יכול להביא בטחון חזק ויעיל יותר תתעוררו חברים אתם שאננים יותר מידי

אל תאיים

שתצביע למצנע... ותזכור, אני בספק אם נתניהו יכנס לכנסת בעוד 4 שנים... ביבי הפסיד את ההזדמנות שלו. גם בעוד 4 שנים הוא לא יבחר לראשות הליכוד ירוצו נגדו חברי כנסת ושרים ויקחו אותו בהליכה חוץ מזה ששרון מביא הרב יותר מנדטים לליכוד מנתניהו. בסקר מהיום מדובר על 42 מנדטים... רק שרון.

תחלום על 42 מנדטים,חחחחה

אם נתניהו לא יבחר-כל הליכודניקים האמיתיים,בעלי העקרונות-יבחרו הפעם את ליברמן.

Zack DA

New member
עוד תראה שנתניהו יהיה ראש-ממשלה

אם לא הפעם, אז בפעם הבאה...

צודק ועובדה-שרון ניצח!

כל אלה השאננים שחשבו שביבי ינצח! הנה לכם-ביבי הפסיד ובגדול-כי רק שרון יכול להנהיג את הליכוד. ועכשיו צחי צריך לעבור למולדת כמו שהוא אמר...אז ביי ביי ביבי.

Zack DA

New member
להב להב להב

קודם כל, כפי שאמרתי - אני חושב שמתפקדי הליכוד עשו טעות כשבחרו את שרון לתפקיד היו"ר של המפלגה. בכל אופן אני מכבד את הבחירה הזו ומוכן להתלכד מאחורי שרון. מעולם לא אמרתי שאעבור חזרה למולדת ואין לי כוונה לעשות זאת. צחי

למעלה