לכל אנשי הוט....

לכל אנשי הוט....

מישהו ראה היום גייא פינס? היה כתבה עם קייט דה פבלו.. למי שהפסיד כמוני וראה את זה רק מהאמצע יש שידור חוזר בחמש וחצי בהוט בידור ישראלי.. אמרו שם שהעונה ה4 של אן סי איי אס משודרת בהולמרק איזה באסה שזה לא נכון.. וחומזה חשבתי לעצמי שאם הולמרק לא משדרים או מתכוונים לשדר את זה אפשר להתאחד ולבקש מערוץ אחר בארץ לרכוש.. מה אתם אומרים?

שלום

אני מנהל פורום ערב טוב עם גיא פינס, ואני חושב שהם התכוונו לעונה שמשודרת באמריקה. דרך-אגב שעות השידור הן: ערוץ שלוש ראשון-חמישי 19:30-תוכנית אחת, שידור חוזר-23:00, ערוץ הוט בידור ישראלי- 23:35. מקווה שעזרתי לך.

חח אני יודעת מה שעות השידור

ושכחת כמובן את השידור החוזר למחרת בהוט בידור ישראלי... אולי הם התכוונו לארצות הברית אבל הם אמרו הולמרק שכידוע משדרת לנו את הסדרה. בארהב זה משודר ב CBS שאגב יש לרשת הזו סדרות ממש יפות... קיצר אוף שתגיע עונה 4 כבר...

שיריק2

New member
היא פשוט חומד הבחורה הזו

העונה הרביעית תגיע בסופו של דבר אני מאמינה....

לצערי הרב אני יודעת זאת כבר

רק חבל שבגייא פינס אמרו שהעונ ה 4 משודרת בהימים הללו בהולמרק... או שמאכזבה דימנתי את זה..

שיריק2

New member
יצא רק ביום א' כנראה

כי בארה"ב יש היום בערב שידור חוזר של הפרקFRAME UP

אהההה

טוב נו לכול מי שלא זוכר אותי ... אני ליהיא מכורה לNCIS ועצלנית כי עדין לא ראיתי את העונה הרבעית ... עכשיו אני רוצה להבין משהו ... אם הולמרק לא קנו את הזכויות (עדין) או ש(בכלל) ומי ישדר את העונה הבאה? הוט או יס ?

Dark Storm

New member
שלום שלום... - כמה תשובות

אני מתנצל על שלא הייתי בפורום הרבה, היו לי בעיות עם האינטרנט. אז ככה: הולמארק עדיין לא רכשו זכויות לעונה 4, נציג של רשת הולמארק העולמית שמבוססת בלונדון היה איתי בקשר ואמר שהם עדיין לא יודעים אם הם יקנו את הזכויות או לא, הם במגעים עם רשת CBS בכל מקרה. אני מציע שכל מי שמעוניין בהבאת העונה הרביעית להולמארק ישלח להם אימייל דרך האתר שלהם: http://is.hallmarkchannel.tv/contact.aspx שימו לב שאלי חזר נציג מלונדון אז אני מניח שרצוי למלא את הטופס באנגלית... עוד דבר, שמעתי שמועה שאולי HOT EXTRA יקנו את העונה הרביעית, לצערי לא מצאתי אימות לדבר.

Dark Storm

New member
כתבה ב Jerusalem Post על הביקור של קוטה

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1178708595197&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull תגללו קצת למטה ותראו כתבה תחת הכותרת: 'NCIS' actress learns her role here הנה מה שכתבו שם:
TV star Cote de Pablo, who plays the role of Mossad agent Ziva David on the hit CBS-TV show NCIS, arrived in Israel along with her younger sister on May 8 as guest of Israel's Tourism Ministry. "We wanted Ms. de Pablo to see the real Israel," says Arie Sommer, Israel's commissioner for tourism for North and South America, "so that she can further enrich her superb TV portrayal of an Israeli woman on NCIS." NCIS regularly rates in the top-ten most-watched TV shows each week in the United States. Cote de Pablo is traveling in Israel with her sister and their itinerary will take her to Jerusalem, the Dead Sea, the Galilee and Tel Aviv. She will meet with Tourism Minister Yitzhak Aharonovich, and also with Pensioner Affairs Minister Rafi Eitan, who as chief of operations of the Shin Bet, the Israel Security Agency, was in charge of the Mossad operation that led to the capture of Nazi war criminal, Adolf Eichmann. During her visit to Israel, which ends today, de Pablo gave a press conference and make media appearances​

תודה רבה..

ממש התבאסתי לשמוע אז על העונה ה4.. אני ממש מקווה שזה יגיע בסוף.. איכשהו ושלא יהיה רק ביס או בהוט.. אגב בקשר לכתובת שהבאת חבל יש לי בעיה עם האתר של הולמרק... טוב נקווה שבסוף נראה את הסדרה... שיהיה שבת שלום לכולם...

gromp

New member
תודה על הכתבה!

You are usefull, so I think we will keep you here-LOL

אחוול

New member
כמה טעויות בכתבה של העיתון

1. רפי איתן לא היה ראש המבצעים של השב"כ אלא עמד בראש לק"מ-לישכה לקשרי מידע -גוף ביטחוני מודיעיני אחר . 2. הוא לא היה אחראי לתפיסת אייכמן אלא היה אחראי למחדל הפעלתו של ג'ונתן פולארד כמרגל בארה"ב. לידיעה כללית

gromp

New member
אוקי, הבנו, אתה רוצה שפולארד ישוחרר.

הוא היה גם זה וגם זה. 1 ראש מבצעים ובנוסף עמד בראש לק"מ. 2 הוא היה אחרי גם לתפיסת אייכמן וגם היה אחרי למחדל פולארד. רק בגלל שאתה רוצה שפולארד ישוחרר זה לא נותן לך אישור לבטל עובדות קימות.

Shuki Porat

New member
שלום לכל הסוכנים הפדרליים../images/Emo6.gif

הכנתי לכם הפתעה קטנה,הקלטתי והעלתי את הקטע של של גברת קוטה "זיוה דויד" דה פבלו מגיא פינס. Semper Fi תהנו!
http://www.f2h.co.il/560423

gromp

New member
תודה!!

זה רק אני או שהיא אמרה שהיא תבוא עוד פעם? בפעם הזה צריך כבר להיות בנתב"ג עם שלטים!! גיל יש לך אינפורמציה בנושא, או שזה הסוד הגדול שאתה מענה אותנו בעזרתו?

למעלה