לכל אנשי בצדיק

לכל אנשי בצדיק

אני ממש מתרגש ולכן ניכנסתי אליכם בשנית ....לא ידעתי שיש כאלה צדיקים בצט מה אומר לכם אין לכם מושג כמה שאתם מחזקים אותי תמשיכו לבעור להשם ואני אוהב אתכם ותתפללו עלי שאזכה להתקרב יותר לאור האורות לנחל נובע מקור חכמה אני אתחיל להכנס לכאן מידי פעם ותודה לכל המברגים תודה לצדיקים ותודה הראשונה לבורא עולם שנתן לי להחסף לצדיקים כמוכם...לילה טוב נשמות יקרות

Lavender Moon

New member
חזרת!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

בס"ד אנחנו לא צדיקים! ק' צדיק! בעז"ה שנזכה באמת להיות אנשי הצדיק!!! להיות דבוקים בו ברמ"ח אברים ושס"ה גידים! של גוף נפש נשמה! שק' יתן בנו את הכוח לקיים את עצותיו הקדושות של רבנו הקדוש ודרכו נוכל להיתדבק בהשי"ת בקשר אהבה חזק! בשימחה הלל זימרה ומחיאת כף! לעשות נחת רוח לאבינו שבשמיים, להתחדש כל רגע ורגע שיתקיים בנו מקרא שכתוב "אני היום ילדתיך" ולא נזדקן ח"ו רק נתחדש כל רגע ורגע עם הבריאה שהרי השי"ת מחדש את הבריאה כל יום וכל רגע! ונהיה חדשים בעולם וכל פעם מחדש נזכה לקיים מצווה בפעם הראשונה בשמחה כזו והתפעלות! ונאמר את שמו הקדוש על שפתינו כאילו בפעם הראשונה! נברך את שמו מעומקא דליבא ונקדש את שמו בעולם! אוייש שוב בא לי לשיר.... "אשרייינו מה טוב חלקנווווווו......ומההה נעייים גורלנוווווו.............אשרייינו מה טוב חלקנווווווו......ומההה נעייים גורלנוווווו..........."

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אחי אנחנו אוהבים אותך!!! בןא תצטרף לפורום (זה לא צט :) שלנו, תרגיש בבית. תדבר על כל מה שתרצה ונחזק אותך כמה שנוכל מתפללים שכל עם ישראל יתקרב לקב"ה! כולם!!! מחכים לעוד הודעות שלך, עבור....

למעלה