לכל אלו שיודעים לרחף...

asafbg

New member
לכל אלו שיודעים לרחף...

אני מעוניין ללמוד מצנחי רחיפה וחשבתי שאולי עדיף במקום לשלם 6000-7000 ש"ח לקורס לקנות ציוד דבר ראשון ולקחת כמה שיעורים עם אדם שמבין בזה ויש לו ניסיון של כמה שנים בתחום. הרי אין היום רישיונות מסודרים ככה שחוץ מלימוד בתי הספר לא מסוגלים לתת לי כלום. כמובן שאני אצטרך לבטח את עצמי אז מיליס אם יש לך הצעה אשמח לשמוע גם ממך. מי שמעוניין לעשות כסף ולתת כמה שיעורים במצנחי רחיפה מוזמן לפנות אליי בתחילה במייל [email protected] מעוניין לשמוע גם את הדעות שלכם האם זה יותר כדאי מקורס בבית ספר.

לא כל מי שיודע לרחף

לא כל מי שיודע לנהוג יהיה מורה טוב לנהיגה. מורה מנוסה יודע לשים לב לפרטים הנכונים ויודע להפנות את תשומת הלב לדברים החשובים. כנראה שבעזרתו של כל מרחף מנוסה תצליח להמריא ולנחות בהצלחה בתשע מתוך עשר פעמים. השאלה מה יקרה בפעם העשירית.

tsahireil

New member
מה שאתה צריך זה

לא מישהו שיודע לרחף אלא מישהו שיודע ללמד לרחף. ובית ספר לרחיפה זה המקום האידאלי לזה. צחי

לא מאמין שתמצא מישהו שיקח על עצמו

אחריות כזאת, ילמד אותך איך לטוס ויהיה אחראי עליך וחשוף לתביעות להבדיל מללמד מישהו לסוע על אופניים במצנחי רחיפה אתה טס, ממש טס זה נראה פסטורלי בנתניה ולא אחת אנשים שמגיעים לעמדה שם מבקשים ממני סיבוב יש הרבה יותר בטיסה במצנח רחיפה ממה שנראה לעין ילמד אותך מרחף כולשהו שהבנתו את הספורט היא מסוימת ומספיק שישכח דבר או שניים.... אתה הוא זה שנמצא בגובה, אתה הוא זה שמסתכן בסופו של דבר. אין הרבה אנשים בארץ שלא עשו קורס רחיפה,תסתכל על השקעתך הכספית בקורס כהשקעה לטווח ארוך, ולא סתם השקעה, זו השקעה שיכולה להציל את חייך. גם אני הייתי בסיפור הזה כמוך לפני 3 שנים, ניגשתי לחבר שלי וביקשתי ממנו שילמד אותי לטוס, הוא אמר לי חד משמעית לפנות לאחד מבית הספר לרחיפה, ועד היום אני מודה לו על כך. לסיכום, אין לך כסף לעשות קורס רחיפה.... אל תצטרף לספורט הזה, זה יכול לעלות לך בחייך, ואם הם חשובים לך... אמיר

למעלה