לכל אלו שזילזלו...

לכל אלו שזילזלו...

היום סחרתי במט"ח בחשבון דמו והרווחתי 1500 דולר, בעצם זה די קל להרוויח, פשוט מחכים עד שהמטבע שרוצים למכור יעלה עלייה חדה ואז כשהוא עולה עלייה חדה הוא תמיד יורד בצורה חדה ואז מרוויחים, ואפשר לעשות הפוך מתי שהמטבע יורד קונים אותו ואז ברוב המקרים הוא יעלה, לי זה הצליח ב-90% המפעמים שניסיתי את השיטה הזאת.

natan82

New member
בחשבון דמו

חביבי..עזוב אותך מהפורומיים....לך תתחיל לסחור..שים כסף אמיתי...תחזור אלינו אחרי 3 חודשים ותספר לנו מה קורה.... לא אחרי שתכפיל את החשבון..אלה אחרי 3 חודשים..... אני לא מאמין שנאי באמת מגיב על ההודעה שלך!

למה שאני יסכן את הכסף שלי??

זה כמו לקפוץ למים העמוקים בלי לדעת לשחות, קודם כל אני ילמד קצת על שוק המט"ח ואח"כ אני יקפוץ למים העמוקים אבל בזהירות.

לעלום לא תדע לשחות אם לא תרטב

ה"משחק" בדמו לא נותן לך את האפקט הפסיכולוגי-וזה למעשה 80% מהמסחר. עד שלא תפסיד כסף אמיתי , והרבה כסף לא תדע לסחור. עוד לא נולד הסוחר שלא הפסיד כסף בהתחלה, ולא הזיז סטופ-לוס ולא "מיצע" את הפוזיציה הכושלת. אימון בדמו טוב לשבועיים שלושה לכל היותר. מעבר לזה זה ביזבוז זמן. אף אחד לא אומר לך להשקיע אלפי דולרים- תתחיל בקטן עם חשבון של 500‏$ שכל פיפס שווה ערך ל 10 סנט. אחרי שלושה חודשים תעלה את הפוזיצה בתנאי שעברת ממאזן שלילי לחיובי כמובן...

למעלה