לכל אלה שמפחדים מהצפת התמונות! לא, היום לא תקבלו. מצטערת. אבל חכו חכו למחר...
G Goggle Girl New member 31/10/02 #1 לכל אלה שמפחדים מהצפת התמונות! לא, היום לא תקבלו. מצטערת. אבל חכו חכו למחר...
G Goggle Girl New member 31/10/02 #3 אני אהיה... פשוט המחשב גוסס לי ומחר יש את המבחן הזה אז אני אשמור את התמונות, ואפרסם מחר. D:< מוהאהאהאהאה
אני אהיה... פשוט המחשב גוסס לי ומחר יש את המבחן הזה אז אני אשמור את התמונות, ואפרסם מחר. D:< מוהאהאהאהאה
K king kazabubu New member 31/10/02 #4 האיי סי קיו שלי מת.... *לוקח כפות חשמליות* תטענו לשלוש מאות! *מצמיד למחשב* clear!!!!! bzzzzt
א אלעד ר New member 31/10/02 #5 שימי תמונות בכיף.. זה סך-הכל לוקח הודעה אחת וזה לא "דוחף" הודעות אחרות, אני מכיר פורומים אחרים שבהם יש אנשים יותר "גרועים" ממך (חס וחלילה אני לא קורא לך גרועה). אז שימי בכיף, זה דבר נחמד וסדיר בכל פורום מתוקן.
שימי תמונות בכיף.. זה סך-הכל לוקח הודעה אחת וזה לא "דוחף" הודעות אחרות, אני מכיר פורומים אחרים שבהם יש אנשים יותר "גרועים" ממך (חס וחלילה אני לא קורא לך גרועה). אז שימי בכיף, זה דבר נחמד וסדיר בכל פורום מתוקן.
I I came from space New member 31/10/02 #6 תהנו מהיום הזה! יש לי מחר מבחן-פלצת במדעים, אז ברגע שייגמר דרגון בול זי אני אתחיל להתכונן, ויש לי גם שיעורים להכין..........
תהנו מהיום הזה! יש לי מחר מבחן-פלצת במדעים, אז ברגע שייגמר דרגון בול זי אני אתחיל להתכונן, ויש לי גם שיעורים להכין..........