לכל אחי הקטנים

hagay20

New member
לכל אחי הקטנים

אני בן 21 משחק מבוכים ודרקונים מגיל ינקותא והגעתי לשהם לפני 5 שנים (הקבוצה החליטה להיפטר מהקוסם המרושע שהישתלט על החבורה ובשלב מסויים על העולם אך לרוע מזלם הבחין בכך הקוסם הרשע הרגם והחליט ליפרוש לכיון שה"מות אבל אני כאן מוכן לענות על כל שאלה שמטרידה אתכם ויתרה מזאת אני מקים חבורה חדשה בעכו אך שחקנים מנהריה והקריות מוזמנים לנסות לחיות בעולם המערכה הדי פשוט אך מתסכל להחריד..... AD@D מהדורה שנייה (השלישית פשוט איכזבה...) קרמאיקוס בורנות הנץ השחור בארגל הקוסם מן המערב ודימיון פרוע של השה"מ ..... צרו קשר [email protected]

אחי כנס שניה

מהדורה שלישית איכזבה????? איפה אתה חי זה הדבר הכי טוב שקרה מאז המצאת הגלגל!!!!.... נסה קצת ממלכות נישכחות במהדורה השלישית זה הדבר!! ... וזה בא ממשהו עם " קצת" יותר ניסיון ממך...

hagay20

New member
לכחול........

דבר ראשון אל תזלזל ביכולת השיפוט שלי מהדורה שנייה עוד שירתה ד"שים בזמן שלמדת את ה א-ב המהדורה השלישית אומנם מורחבת יותר אבל היא מנופחת ומלאה חוקים שהורסים את הזרימה של המישחק... כי כל רגע אתה עסוק בליבדוק טבלאות וגיגולים.כל מערך הקוביות הישתנה ולא לטובה לצערי אם הניסיון ה "רב" שצברת במהלך חייך מקנה לך את הזכות לזלזל בשחקני המוצא (שאני מאמין שגם אם תתאמץ לא תבין במה מדובר) אז בכבוד אני מוריד את הגלימה לפנייך....ואת כובעי אל תבלבל לי את השכל על ממלכות נישכחות רומח הדרקון ואלוהים יודע מה שתתבגר טיפה תוכל להבין שאפשר להיתעלות מעל הסיפורים והספרים וליצור עולמות חדשים גם במהדורה שנייה ולמצות את השלושה ספרים האלה יותר מכל מהדורה שלישית גם כן אל תטרח לענות..... יש לי הרגשה מה תהיה התגובה האינפנטילית שלך

מספיק שטויות

כתבתם פה אתם כל הזמן יורדים פה אחד על השני מי שרוצה שישתמש באיזה מהדורה שהוא רוצה ( אני למשל: מערבב קצת מהמהדורה הראשונה קצת מהשנייה וקצת מהשלישית וזה יוצא אחלה משחק) נ.ב למה תמיד מקשרים זוטון לגנב?

ידידי המלומד...

בוא נבהיר כמה דברים .. דבר ראשון ממש לא זילזלתי בך וגם לא היתה לי כוונה כזאת ואם יצא רושם כזה אז אני מיתנצל..דבר שני המהדורה השלישית אומנם מלאה טבלאות אבל המשחק הרבה יותר ריאליסטי ויותר מפותח עם הרבה יותר אופציות כמו ה רעיון של ה "feats" או של ה " pristage class" ... דבר שלישי what the fuck is שחקן מוצא אולי תואיל בטובך ללמד בור כמוני שלא שמע על דבר כזה.. דבר רביעי והכי חשוב אין צורך להיתעצבן כי אחרי הכול שנינו אחים למשחק ואני מאד שמח שיש עוד אנשים שמשחקים ( חשבתי שאני והחברים שלי הם אחרוני הדינוזאורים ) .. לסיכום קח בקלות גבר הכול שטויות...

snift

New member
לגבי הדינוזאורים ... ../images/Emo11.gif

צר לי לאכזב אתכם אבל ביחס למנהל הפורום וחבורתו אתם ממש לא דינוזאורים, מקסימום יונקים לא מפותחים

למעלה