לכל אורחי הפורום

לכל אורחי הפורום

שלום לכם אורחי פורום יקרים חשוב לי שבתור אנשים שאוהבים את המוסיקה שלנו, תדעו קצת מאיפה היא נובעת או יותר נכון בהשראת מי. אני מצרף רשימה של שמות שכל חובב פאנק וסול צריך להכיר המוסיקה שלנו מושפעת מאוד מהאנשים הללו: james brown sly& the family stone curtis mayfield shuggie otis marvin gaye stevie wonder the meters funkadelic parliament otis redding tower of power gil scott heron וזו רשימה חלקית בלבד- יאללה תחילו לחפש ולקנות

shiepki

New member
יפה יפה..

הרבה דברים טובים ממה שאני מכיר מהרשימה אתם הכי מזכירים לי את tower of power, והאמת שאני אוהב יותר את השירים שלכם אבל כבוד ליצירת המופת down to the night club

Funky Giraffe

New member
אני דווקא הכי תופס מ

Average white band ועוד כמה הרכבים מאוד צעירים ואלמוניים בחו"ל שהם די משולים לFאנקנשטיין למרות שהם נעים גם על הג'אז והאלקטרוני... Electro Deluxe (אחד הגרובים המדהימים) Jaguar (תגלית של ג'יימס בראון) Chops Horns (להקת סול-Fאנק משובחת) וזה מה שעולה לי לראש בנתיים

תקשיב ל-

gil scott heron certis mayfield קצת שונה מהסאונד של a.w.b אבל הרבה הרבה הרבה יותר שחור ועמוק....

Duppy Conqueror

New member
שני אמנים גדולים...

The Revolution Will not be Televised =] גם הפסקול של סופר פליי טי אן טי מעולה

A N I g M A

New member
ג'יימס בראון

זה פשוט חובה בכל בית
גם מארווין גיי וסטיבי וונדר.

גרקו

New member
../images/Emo79.gif "...ey yo Marvin Gaye" ../images/Emo79.gif

?! what the fuck is going on"
these rap niggas made propaganda
"..out of your song (Immortal Technique - Crossing the Boundary) סתם הציטוט הזה עלה לי בראש.

למעלה