לכל אוהדי חיפה!!!!

תגידו, בתור אוהדים ירוקים...

איך זה שאף אחד לא הגיב על מה שקורה פה ביומיים האחרונים?! ה"מלחמה" בין שחר לשחקנים, שבה הקבוצה שלנו נראית זוועה, ממש בושה לראות מה נהיה בתקשורת אני דורשת דיון מעמיק

אני מסכים איתך ../images/Emo45.gif

אני מתבייש בשחקני מכבי וגם עצבני עליהם חבל שהכדורגל הפך להיות כזה מסחרה אני רק מקווה שיגידו תודה על המענק הזה שהם קיבלו וישתקו

זִיגזַג

New member
קודם כל שוקו כן הגיב על זה..

דבר שני לא התקשורת אשמה!! השחקנים אשמים!!! הם תפסו תחת מזה שהם עלו לליגת האלופות ואם אני הייתי שחר הייתי בועט אותם אחד אחד מהקבוצה.. שיתביישו להם!!

בתור התחלה- לשחקנים יש לי להגיד:

ב י ז י ו ן שיגידו תודה וישתקו. מישהו סיפר אתמול שאוהדים באים בוכים למשרדים שחסרים להפ 100 דולר לראות את מכבי. אם הייתם אומרים להם לפני תחילת העונה שהם ישחקו נגד מנצסטר, הם היו מסכימים גם בחינם. אבל הבעייה של השחקנים היא חמדנות ועיניים גדולות. ממש התביישתי בהם. וזיגזג- גם התקשורת אשמה. אם זה היה קורה להפועל/מכבי ת"א - הם היו משתיקים את זה כבר כדי לא לפגוע בהכנות לליגת האלופות. אין מה לעשות. התקשורת תל-אביבית.

זִיגזַג

New member
מסכים איתך ב 100%

עכשיו ספרי לי קצת עלייך במסרים..

רונה55

New member
../images/Emo123.gifצודקת

כבר בא לי להקיא עליהם ממש שיתביישו להם. עלק מחר יש עם נבאדו מסיבת עיתונאים באמת תודה להם ההצלחה עלתה להם לראש. ממש מגעיל תת רמה. אנשים לא גומרים את החודש ועלק הם לא מספיק להם 205 אלף ש"ח וואלה אולי אנחנו נתרום להם קצת מסכנים הם חייבים להחליף את האוטו............... סעמוווווווווווווווווווווווווווווווו.

yafit75

New member
לכל אוהדי חיפה!!!!

מה קרה לכם? מה הירידות האלה על חיפה,,, שכחתם,,, מכבי חיפה בליגת האלופות,,, היסטוריה,,,, מה זה הניבולי פה האלה,,,, נכון, זה אמנם לא יפה,,, אבל לכל דבר יש עליות ויש ירידות,,, תעודדו את הקבוצה,,, ותאמינו בה,,,, והכל יסתדר,, ותחפשו לי את שוקו!

זִיגזַג

New member
חחחחחח יפיתוש..

מה לחפש מה?? את לא מאמינה לי כשאני אומר לך שהוא לא בארץ??

לא, לא שכחנו... אפילו הייתי במעמד

העלייה לליגת האלופות. אבל השחקנים ביזו אותנו ואת המועדון. אנחנו מאמיים בקבוצה, ונאהב אותה גם אם ישחקו ב ילדים, אבל יש גבול להכל. עד שעולים לליגת האלופות- שיהיה כמו שצריך. שלא יהרסו לנו את הכיף.

רמי ורד

New member
השחקנים ביזו רק את עצמם

המועדון לא בוזה אלא השחקנים שהתגלו במלוא מערומיהם ובכל מצב המועדון הוא מעל כל שחקן וימשיך להיות גם אחרי שכל הבזיונרים יפרשו

TIK TAK

New member
תראו

אני יכול להגיד לך ממקור ראשון שהתקשורת מנפחת ומסלפת דברים בצורה שלא תאמן אז אני למדתי שדבר ראשון לא להאמין בצורה עיוורת לציטוטים אבל גם כך זה בושה שהשחקנים מעיזים לכעוס על היו"ר על זה שהבונוסים שנתנו להם לא מספיק גדולים הרי זה בונוס כלומר תוספת כששחר ביקש מרוסו לחתום על חוזה מקוצץ רוסו הסכים אבל ביקש משחר לתת לו מענק גדול על עליה לליגת האלופות ושחר הסכים ואני בטוח שאם שחקנים אחרים היו מבקשים ממנו אותו הדבר הוא גם היה מסכים וזה הטעות\חוסר אמון\טיפשות שלהם והם צריכים להגיד תודה לשחר שנותן להם משהו אחרי ששנים נתן כסף רב מכיסו הפרטי הוא יכל לקחת את הכסף הזה לעצמו אבל הוא אוהב ואוהד את המועדון ומוכן להשקיע בו את כספו וכול נשמתו תודה שחר ולשחקנים אולי פעם הבאה תהיו יותר חכמים

למעלה