לכל אוהבי sos

omrihoresh

New member
לכל אוהבי sos

ראשית, אני חייב לציין שעד ההופעה בגרמניה לא ממש הכרתי את השיר, אבל מאז אני מאוהב בו, לא מעט בזכותכם. (דיברנו עליו בערך כל הרכבת לבוטצבאח!) אם רק היו מצלמים את הגרו של סטיבן כשהוא ניסה להגיד good evening butzbach היה אפשר לעשות עוד פרק של התכנית של נשיונל ג'יאוגרפיק... בכל מקרה, הנה לינק נחמד לביצוע נחמד. http://www.facebook.com/group.php?gid=2204792944

AeroTom

New member
אני שמח שגילית אותו

הוא תמיד היה אחד השירים הכי אהובים עלי של הלהקה. ממש מתחילת הדרך והשמיעות הראשונות של Get Your Wings. לפני גרמניה הוא גם היה בין 10 השירים שהכי רציתי לקבל בלייב ואני שמח שזכיתי לפחות לחוות אחד מהרשימה. ברכבת לבוצבך גם העלתי את הנושא של איזה שיר מכל אלבום הכי הייתם רוצים לקבל בלייב כדי להעביר את הזמן. הבחירה שלי הייתה S.O.S, אני לא זוכר מה של השאר היה (תוסיפו
). ואם לא היה לך אותו קודם, אז אני מקווה שתרכוש את Get Your Wings. כי זה ממש אלבום נפלא ואחד משלושת האהובים עלי ביותר כיום של הלהקה.

omrihoresh

New member
שלי היה

mama kin כמובן הוא בשלישיה הפותלת של אירו אצלי. האמת היא שאת get your wings אני מכיר כבר המווון זמן. היה אותו לחבר שלי שנתן לי אותו כי הוא לא אהב את אירו. זה היה כשהייתי בכיתה ט בערך (95). תמיד הכרתי את האלבום באופן שטחי, נראה לי שבגלל שאז המוזיקה היותר מאוחרת של הלהקה עניינה אותי יותר. טוב לגלות יהלומים כאלה גם אחרי הרבה שנים.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני מרגישה כאן כל כך קטנה../images/Emo3.gif

ב-95 הייתי בגן חובה

SaintJohn

New member
לא בטוח

קודם כל, היה לנו פה כבר מישהו בפורום בשם אייל שכיום הוא בן 28, אבל הוא לא כתב בפורום כבר איזה יותר משנה נראה לי. בכל אופן, לי יש יום הולדת 28 בתחילת אפריל הקרוב. מתי יום ההולדת שלך?

SaintJohn

New member
שיר מקסים

How could anybody not like it? קליל, אנרגטי, כייפי, פשוט אחלה של שיר.

AeroTom

New member
האמת שלא הייתי קורה לו ממש קליל

הוא שיר רוקנ'רול חזק וקצבי ברוח החופשית הזאת הנהדרת של הלהקה, אבל אצלי ההגדרה קליל תלך יותר לשירים קצביים כמו: The Other Side Fallin' In Love Magic Touch Walk On Down וכדומה. S.O.S מבחינתי שייך לסוג השירים שיש בהם משהו הרבה יותר משיר קליל. לא עומק כזה ענקי, אבל גם לא ממש קליל כמו שירים ברוח הזאת שקלים לחיבור וידידותיים למאזין הרדיו וכו'. יש בו משהו הרבה יותר גדול שהאווירה שלו נמצאת ברובה אצל הלהקה בשנות ה-70.

SaintJohn

New member
אז לפי ההגדרה שלך אין שירים קלילים בסבנטיז?

אני פשוט לא רואה עומק בשיר הזה. יש בו אמנם עוצמה כי הוא רוקיסטי, אבל זה לא סותר והעובדה שאין בו עומק ומשמעות נסתרת מגדירה אותו לדעתי כקליל.

AeroTom

New member
יש בסבנטיז, בהחלט

כתבתי ברובה... בוא נראה. למשל: I Wanna Know Why Chiquita Walk This Way שהוא מאוד קליל להגדרתי. ועוד כמה. הם יותר קלילים לדעתי מ-S.O.S. לא שאני מחשיב אותו שיר ממש עמוק כמו שציינתי, אבל יש בו הרגשה ואווירה הרבה יותר חזקה משירים באמת קלילים מאוד כמו אלו שציינתי בהודעות כאן. קשה קצת להסביר את זה, אפשר אולי להגיד שאלו שירים יותר "Radio Friendly" כאלה באווירה שלהם. יותר קלילים ושלקהל רחב יותר יהיה קל יותר להתחבר אליהם. שאין בהם גם משהו באווירה הממש חופשית ומעט יותר חזקה שאני רואה בשירים כמו S.O.S למשל והרבה אחרים.

Aeroguy

New member
לא ממש מסכים לגבי I Wanna Know Why

יש בו משהו מאוד אפל, במילים שלו.

AeroTom

New member
הנושא פתוח לדיון כמובן ../images/Emo13.gif

יש בו משהו במילים שעבר על סטיבן כנראה באותה התקופה. זה אני מסכים. אבל לגבי האווירה שלו בכולל, הקצב והמוזיקה, בשבילי הוא שיר די קליל. יש לציין גם שבין הכי אהובים עלי שאני מחשיב כאלה...הוא תמיד היה מאוד אהוב עלי ואחד הפחות מוערכים של הלהקה מבחינתי, אבל עדיין בשלב די קליל ולא ברמה של שירים אחרים שהם בהם יותר מיוחדות.

AeroTom

New member
שקלתי לציין אותו!

הוא קפץ לי לראש מיד אחרי שכתבתי את ההודעה
מסכים. השיר הקצבי הכי קליל כנראה ב-Rocks. או בעצם היחיד (חוץ מ-Home Tonight שהוא שיר אבל די שונה בסגנון ושקט).

למעלה