לכל אוהבי חמי רודנר (המדהים...)

לכל אוהבי חמי רודנר (המדהים...)

ביום שלישי ה-2.7 יש הופעה של חמי הענק!!! בבראקה בשעה 10. מי שאוהב אותו ומתכנן להגיע שיודיע לי כי רוב הסיכויים שאני אהיה שם... יזהר אשדות בתור אורח ועידו אגמון(המדהים אף הוא...) מלווה בגיטרה. אכן שווה... ולכל מי ששמע, להקת "משהו חרא", להקה באר-שבעית חמודה וצעירה ואפילו די טובה...(לכל מי שהיה ב"מסע אל החופש" של הנוער העובד והלומד... הם הופיעו שם)...הם יהיו בבראקה ביום ראשון ה-30.6. מחירים: לחמי בסביבות ה-50-65 למשהו חרא-בסביבות ה-20 ככה...

קומיקס

New member
שתוק..

1. לא שאלו אותך 2. היית מת חמי רודנר מלך(גם היהודים אבל אל תמעיט בערכו) קיצר עזבו שטויות העיקר אני יודע ששנה הבאה באים אליינו למקיף כנסיית השכל ביום הראשון של השנה!!! ולכם לא חה חה חה <חן בצחוק מרושע של מכשפות>

twigy

New member
לפחות באים סוף סוף להקות לבאר שבע

לא משנה מי אלו רק שיצאו מהבועה התל אביבית הצפונית שלהם

optimistit

New member
למה לריב?

אני אישית, לא מתה על חמי רודנור, ומעדיפה בהרבה את היהודים (טל, נכון שאם תהיה הוםעה אנחנו הולכים יחד?) וסתם שאלה, למה למקיף שלך באים כנסיית השכל? זה לא פייר?!!! איזה מקיך אתה בכלל ?

קומיקס

New member
כי..

המנהלת שלי זאת שימחה בנאי אם של אורנה יובל וכל השאר קיצר היא עוזבת וכמתנה הם יופיעו אצלנו ואני לומד במקיף עומר(בעעעעע...)

Purple Joti

New member
היו זמנים...

(פלאש- בק לעבר...) שהרוק הישראלי היה משגשג ומוצלח, ולא הצליחו כמה זמרים וזמרות שיודעים לשיר רק מקצב אחד (מזרחי!!!...
) , כשהיהודים היו בתחילת דרכם, וענבל פרלמוטר הייתה עדיין חיה... אח... היו זמנים...

ידידיי ה-לא מעודכנים כל כך...

א. היהודים היו בבאר-שבע לפני איזה חודש ביום הסטודנט!!! ב. כל יום שלישי בבראקה יש מופע רוק ישראלי. זה שחמי רודנר מגיע זה לא חדש בכלל... כמו שאמרתי כבר הייתי בהופעה שלו שנה שעברה בבראקה, הייתי ב-2 הופעות כנסיית השכל, אחת של מוניקה סקס... הרבה אומנים תל-אביביים מגיעים לבראקה לידיעתכם! מאיר בנאי, יובל בנאי, אביתר בנאי <טוב מיצינו עם הבנאים...>, ארקדי דוכין, חמי רודנר, שבע, רוקפור שם מלאאא, והרשימה עוד ממש ארוכה... פרט לכך בימי ראשון <לפעמים> יש מופעים של להקות צעירות בבראקה שזה גם די שווה, כניסה עולה בערך 20 שקל וההופעות די טובות למי שמכיר את מצ´ומרה-הם הופיעו שם והיה פיצוץ! קיצר, תתעדכנו1 תהיו חופשיים...

Papito

New member
ד"א היום הולדת שלי יוצאת

ביום שלישי תמיר ומיכאל אל תשכחו לבוא לבארקה נהיה שם

Purple Joti

New member
היהודים באו, אבל...

ההופעה הייתה סגורה לבני 18+... והורידו אותם מהבמה אחרי שעה אחת בלבד!!...

למעלה