בעוד מספר חודשיים יופיע הרכב ראפ חדש שיקרא de bleks בהרכב חברים שני ראפרים ישראלים בשם binibx וspeis תיתכונו כי זה הרכב הגנגסטא ראפ הישראלי הראשון שיקום בארץ !
שמע הוא דיבר איתי אתמול הבחור הנחמד הזה הוא בן 17 ובלי לפגוע..אני לא יודע מה הוא עבר בחיים אבל בגיל 17 אתה לא גנגסטא עוד חחחח וגם אתמול היה על זה דיון שגנגסטא זה מילה די מיותרת בארץ זה פשוט ראפ לא יודע איך להגדיר את זה..הארד קור או לא יודע.. זה לא גנגסטא... ובלי לפגוע בבחורצי'ק שפתח את ההודעה.. אתמול הייתה לנו אפילו שיחה קטנה כפי שציינתי.. ואתה ..אקסטרה גי' ?..למה אתה מדבר בכזאת תוקפנות ? עשיתי לך משהו ?..
איפה זיהית תוקפנות בהודעה שלי...? וגאנגסטא ראפ מצביע על הנושאים של הראפ עצמו. נושאים שנודעים לגאנגסטאז. בחורות כסף ומשחקי כבוד בעיקר. הראפר עצמו לא חייב להיות גאנגסטא בשביל לעשות גאנגסטא ראפ אין לזה קשר לאם זה בארץ או בארצות הברית או אם הבנאדם בן 28 או בן 12
אבל אתה צודק פשוט קפצו עלי כולם היום פה כמו קרפדות עם ההודעות נאצה שלהם לא שאכפת לי..הוכחתי את שלי..אבל צודק בחלק ממה שאמרת ..לא הייתי צריך להוציא עליך את העצבים שלי..סורי מאן.. ומינסיון אני מדבר על גנגסטא ראפ..אני אומר לך אף אחד לא יקח אותו ברצינות רק בגלל הגיל שלו למרות שזה מצער נורא אבל זאת האמת..לא סתם אמרו שהיא כואבת.. בינינו..ילד בן 17..איזה כסף בחורות ומשחקי כבוד הוא יכול ללמד לבחור בן 22 ?.. ואם הראפר לא גנגנסטא ועושה גנגסטא ראפ הוא חייב להפסיק כי הוא וונאבי זה כמו שהצל ישיר מזרחית..הוא לא זמר מזרחית הוא לא צריך להיות בז'אנר הזה.. ולמען האמת..הגיל כן קצת משנה..אני אקח יותר ברצינות בחור כמו snoop dogg שעושה גנגסטא מיוזיק מאשר פלוץ קטן שיוצא כל יום שם בחו''ל ובארץ רק מושפעים מזה.. פעם היה מעט ראפרים והמון קהל היום כל אחד מהקהל הזה הפך "לראפר" בעצמו וזה הבעיה.. חבל..
חשבתי שאתה יותר חכם אני רואה שטעיתי ובגדול קודם כל גנגסטא ראפ בשבילי זה לא כסף ובחורות שאין לי ענין לשיר על זה אלא על מסרים חברתים וכן גם הרבה אלימות הרבה רצח דם בשירים לא סתם חארטה לא לספור אף אחד לומר מה שיש לך בפה באותו רגע גם אם זה יפגע במישהו אחר נ.ב נראה שמפריע לך שאני בן 17 ושאין לי ניסיון אז לידעתך הרבה הסיפור חיים שלי די מחורבן עם אבא שנטש וגדילה בתור ילד באזורי הערסים של שמואל הנביא בירושלים אז אל תבלבל את המוח ואתה בהחלט מוזמן לחכות לסינגל הראשון שלי שאמור לצאת עוד כמה חודשים... ונראה אז מה תגיד
כבר מגיל 12 ! וזה לא אומר שאם הייתי שר על זה אז מישהו היה מייחס לזה חשיבות אני אתן תשובה מורחבת יותר בהמשך אתה חייב לזכור למרות שזה מבאס אותי להגיד את זה והלוואי שזה לא היה נכון אבל לילדים בארץ יצא פה שם של וונאבים שהם מנסים לעשות לי ראפ ולרוב זה נשמע כמו דרשות בר מצווה בלי לפגוע.. תחשוב..עם כל הדברים שעברת הראש שלך עדיין לא בוגר מספיק עד שאתה נכנס לצבא ועובר איזה מסגרת כלשהי מסוימת בחיים שמבגרת אותך מאוד נכון אני מסכים שאם קרו לך דברים בחיים אז זה השפיע עלייך אבל..דבר איתי אחרי שאתה בצבא תראה איך כל זוית הראייה שלך על העולם משתנה ואני מניח שלרעה..אז הגנגסטא יהיה יותר חריף.. והסיבה שאני לא אוהב לקרוא לזה גנגנסטא כי אין פה כנופיות יש פה משפחות פשע..ואני בספק אם היו נותנים לך להוציא סודות שלהם בשירים נכון ? אז תקרא לזה ראפ..זה מה שכל מי שאני מכיר שעושה גנגסטא עושה.. יום טוב