לכל אהובי נפשי

לכל אהובי נפשי

ב``ה לי נמאס כבר!!!!!!!!! פשוט לא יתכן לעשות צ`אט, ולהיות פעיל בקהילה, שאגב אני מאד נהנה בה, ואוהב מאד את החברים בה, פשוט לא יתכן לעשות צ`אט פעיל ונורמלי, כאשר יש פה מנהל שמעיף על ימין ועל שמאל, ללא כל סיבה מוסברת. מי שמאמין לי שישמע את הסיפור הבא: היום יום שלישי, נכנסתי לצ`אט של תפוז, בשעה שתים וחצי בדיוק. אחרי דקה שהייתי בחדר, מופיע לי על המסך, לאור תקלה טכנית נותקת מהשרת. אני רוצה להודיע לכל מי שלא יודע, שאם מופיע לך כזו שורה על המסך, זה סימן שנזרקת מהחדר באלגנטיות. ישנה אפשרות לזרוק מישהו מהחדר, על ידי שבועטים בו, ואז כתוב: מניה וביה נזרק מהחדר (שאגב גם את זה הוא עשה לי כמה פעמים ללא סיבה) וישנה אפשרות השמורה רק לאדם אחד בצ`אט, להעיף אותך בצורה אלנגטית. במסך כתוב לכולם: מניה וביה יצא/ה מהחדר. אבל באמת שנזרקת, ורק אתה יכול לדעת את זה. כי כתוב לך על המסך לאור תקלה טכנית נותקת מהשרת. לא עשיתי לאף אחד שום דבר, אני לא מזיק, ולא מתימר להיות כזה, אני רק רוצה להנות בצ`אט ולהגיד שלום לחברים שלי, החברים שאני אוהב. לא יתכן שאני יזרק ככה מהחדר רק בגלל שאני פופלארי, למרות שלא קיללתי ולא אמרתי אף מילה גסה. כאמור, יגידו לכם שלא העיפו אותי, כי היה כתוב שיצאתי מהחדר, כביכול בצורה חוקית, אבל זו זריקה. היום זה אני, מחר זה את/ה! אני גם בהחלט מודע לאפשרות, שההודעה הנוחכית שלי בפורום תמחק מיד, ותזרק גם היא, אבל מי שראה אותה, ועוד הספיק לקרוא אותה, יעביר את תוכנה הלאה. אני לא כותב שמות פרטיים, כי אני חושב שהמסר הועבר בצורה הכי לא פוגעת, והכי נקיה שאפשר. אולי זה יעזור? ואולי לא? נראה לי שלא.... חותם בצער ובכאב, מניה וביה

ליבי ליבי עליך מניה

מניה אני מזדרזת לענות כדי שתידע שקולך לא נעלם באפילה ויש מי ששומע זעקתך. אני חייבת להודות שהייתי עדה לכמה פעמים בהם קבלת באוזני המצ`וטטים והמצ`וטטות על היחס . ואכן היה נראה שנהוגה כאן מידת איפה ואיפה ונה כאן אני מצטרפת לקריאה -לא יתכן!!!!!!!!!! לא נשתוק!!!!!! ואם מניה פופולרי (האמנם?) ורוצה לדבר בפרטי שעות (עם קורקינט?) זוהי זכותו. ותודה על הגילוי על האמת מאחורי המשפט- בשל תקלה טכנית... גם לי יצא לראות אותה מרצדת למול עיני.בברכת חברים.

מיוחדת

New member
מניה!

מניה, מה דעתך על בית משפט ווירטואלי? נראה לי שיקומו הרבה קופצים לענין. כאלה שרוצים לסגור חשבון עם איציק ואחרים... וכאלה שגם יפרגנו להם מכל לב. זה יכול להיות מענין. (בכלל, את התסבוכת בין אפי לקשוח כבר מזמן היה צריך להתיר...) משתתפת בצערך- מיוחדת.

קליות

New member
ואני משוכנעת..

בס``ד שזאת לא זריקה,אלא תקלה בשרת ועובדה שאם תנסה להכנס מיד אחכ אתה תוכל ובכלל עם כל העצבים של המנהל וכל זה שהוא לא נראה לי...ממש לא. (מה רגשי?) שיין:)

תראי....

ב``ה שיין? על מה את מדברת? אני מנסה להיכנס לצ`אט כבר שלוש שעות!!!! הוא ניתק אותי מתפוז!! ולרוח תזזית, תודה על גילוי הכנות, אני בטוח שעוד הרבה אנשים חושבים כך, אבל אולי מפחדים לדבר בשביל לא לשרוף קשרים כביכול... זה עצוב. :(((( מניה וביה

קליות

New member
מההה??????

בס``ד לא חשבתי שמנותק אתה לשלוש שעות :)))))))) זה מצחיק,אבל למה עושים את זה??? תגיד לי שפוי שכמותך על איזה קשרים אתה מדבר?? כולם כבר שרופים,ואם אתה מתכוון לאדם ש אז הרי חידוש,הוא בכלל לא מתיחס לעצם קיומי.. כך שזה מזה שרוף מלכתחילה :)) (כבר אסור לנסות לשפוט את תפוז לכף זכות ??) מניה אבל תראה (מאלה שמתחנפים..כזה)אם אתה עדיין מנותק וכזה משועמם תמיד תוכל להתקשר לאחראית כח אדם במערכת והיא תפנה אותך אלי.. ביי ומשתתפת בצערך (חה.. לחשוב שהייתי מנותקת ולו לשעה קלה היתה כאן שערוריה:)

נצנוץ

New member
תנו כבוד לקוד?

הקוד ניתן כדי לעשות סדר בחדר. שלא יהיו קללות ולא יהיו הצפות. זה הכל. הקוד אינו כלי נשק לסגירת חשבונות אישיים. באמת המצב עגום. חייב להמצא פתרון. כי כך לא נעים להמשיך....

התמ-ים

New member
תגובה, אולי תמימה מידי, אבל מכל הלב

אני קורא את התגובות, וליבי נחמץ. מאחר ואני מכיר, פחות או יותר את המעורבים ``בפרשה`` הזאת, כואב לי לראות לאיזו רמה הגענו. ממש תת רמה. ואני אפרט בהמשך. בתגובה שלי אתייחס למנהל, עליו נשפכו קיטונות של רותחין, בצדק או שלא בצדק, בתור ``הנאשם``. אני משער שכל מי שטורח לקרוא את זה, יודע במי מדובר. הייתי יותר רוצה להגיב על הדרך בה הותקף ``הנאשם`` מבחינה מילולית, ופחות על הסיבות לתקיפה. אינני מכיר את הפרטים של המקרה עד הסוף, ולדעתי אף אחד, חוץ ממניה ו``הנאשם``, אינו מכיר את הפרטים באמת עד הסוף. ומאחר ועדיין, בזמן כתיבת שורות אלו, עדיין לא נתקלתי בתגובתו של ``הנאשם``, הייתי מעדיף לדון אותו לכף זכות, כפי שלימדנו יהושוע בן פרחיה. מניה, עד כמה שהתרשמתי, נזרקת מספר פעמים מהצ`ט למרות שלא קיללת או הצפת את הצ`ט, אני משער שלא פרסמת גם אתרים בכללי (שזו גם סיבה לזריקה. בצדק או שלא בצדק - זה עניין אחר). אגב, הצפה יכולה להתרחש גם ללא כוונה, כאשר יש בעית תקשורת, שמבחינת מה שאתה רואה, אין הצפה, אבל מבחינת השרת, כל מה שאתה כותב (ואתה כותב הרבה), מגיע בבת אחת לשרת של הצ`ט, ואז הוא מתייחס אל זה כמו הצפה, ותגובתו בהתאם. שתדע. כתבת על ה- ``זריקה האלגנטית``, אתה בטוח ב- 110 אחוזים וללא צל של ספק שזה גם המקרה שלך? האם אתה באמת בטוח שזו לא באמת תקלה טכנית, באג בצ`ט, באג 2001 או וירוס במחשב שלך או מה שזה לא יהיה, שבגללו ניזרקת מהצ`ט ? ומבחינת חסימות הכניסה שלך ל``תפוז``. אני לא יודע איזה החיבור יש לך לאינטרנט - קו נל``ן או קו חיוג. אם בקו נל``ן עסקינן - יכול להיות שהבעיה היא בחיבור לשרת / ספק. אני, אישית, נתקלתי בבעיות כאלו, בעיות שניפתרו ע``י הורדת הקו והעלאתו מחדש. הבעיה היתה רק בחיבור מול ``תפוז``, ולאו דוקא לצ`ט או לפורום. בקישור לאתרים אחרים לא היתה שום בעיה. אם בקו חיוג עסקינן - לדעתי, אןי דרך לחסום אותך אישית, החסימה, לדעתי, היא ע``פ כתובת, ובכל חיוג לאינטרנט אתה מקבל כתובת רנדומלית (מקרית) מהספק שלך. יכול להיות שאני טועה, ואין לי מושג על מה אני מדבר, ויש עוד סוגי חסימות (בטח קורא את זה מישהו מיקצועי שאומר: ``איזה תמים ...``), למשל על קו הנל``ן שלך או על מספר הטלפון ממנו אתה מחייג, אבל אני הייתי נותן ``לנאשם`` להנות מהספק. ומניה, נגיד שיש ``לנאשם`` משהו אישי נגדך, והוא ``מחפש`` אותך בשביל לזרוק אותך מהצ`ט, אתה חושב שזו הדרך לטפל בבעיה כזאת? להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה? לדון בדברים שהצנעה יפה להם, בכללי? לדעתי הדרך נכונה זה ללבן ישירות את הדברים מול ``הנאשם`` (ניסית?) או דרך צד שלישי, שמקובל על שניכם, ואם זה לא עוזר - אז בפניה ישירה למנהלי ``תפוז``, ורק אם זה לא יעזור, אז להיכנס בו ``ראש בראש``. אנשים יותר חכמים ופחות תמימים ממני, יוכלו לעוץ לך איך לפעול בדיוק. כל דרך אחרת, לדעתי, היא ילדותית, לא הוגנת ולא מתאימה לך. ואני כותב את זה ``כמעריץ`` (בלי שום טיפת ציניות) של כל הודעותיך בפורום. נצנוץ, את צודקת, אסור לנצל את כח הקודים לחיסול חשבונות אישיים, אבל מה שנערך פה ``לנאשם`` זה משפט שדה מלווה בלינץ` ציבורי, שלא מתאים למשפחת הצ`ט, אלא למשפחות אחרות. בחלק מהתגובות הייתי אומר שניצלו את הםרשיה הזאת לחיסול חשבונות עם ``הנאשם``. גם אם ``הנאשם`` טעה בשיקולי דעתו, וניצל את כוחו לרעה, זו לא הדרך לטפל בבעיה. יש דרכים רבות להעיר לו, בכל מיני רמות. אני לא יודע מה מהן נוסה, אבל לינץ` ציבורי, זו הדרך האחרונה בהחלט, ואני לא בטוח שהיה צריך להגיע אליה, בטח לא להתחיל ממנה. ר` שמעון בן אלעזר לימדנו בפרקי אבות: ``אל תרצה את חברך בשעת כעסו, ואל תשתדל לראותו בשעת קלקלתו.``, במקרה הזה גם ראינו את מניה בשעת כעסו, עם הניסיונות לרצתו, וגם את ``הנאשם`` בשעת קלקלתו, ואפילו אם הוא נהג בתום לב. אחד הדברים היפים בצ`ט של ``תפוז``, זה החברות הוירטואלית בין הקבועים בגלאט צ`ט, שגם אורחים מזדמנים יכולים להיסחף אליה, ולהתחבר אליה. זה דבר שכל המעורבים בפרשה (מאשימים, מאושמים והמגיבים) ``אחראים`` לזה. כולי תקווה שזה לא ישתנה, ולא משנה איך הפרשה המכוערת הזאת תסתיים. יום טוב ובשורות טובות לכל עם ישראל.

תומך תמימים הושיעה נא

ב``ה לאחי התמים היקר. יום עבר, ואני כבר פחות כועס, אבל החסימה שלי על תפוז עדין לא השתחררה. אין לי בעיות במחשב ושום באגים. ניסתי ללבן את הבעיה פנים מול פנים, ולא עזר מאומה. תאמין לי שאני יודע מה אני עושה, ותאמין לי שהגיעו מים עד נפש. אחרת לא היתי עושה את זה. :((( מניה וביה

נצנוץ

New member
באמת תמים :cool:

מאוד התרשמתי מהכוונה הטובה שלך ומהכנות האמיתית שלך לאחווה ושלום בחדר הצ`ט שלנו. באמת. (בלי ציניות). מה שעצוב במה שקרה פה, זה שבעצם אין כאן אף אחד שרצה להרע למישהו אחר, לא היו כאן כוונות רעות, רק בלאגן שלם, שנבע מאלף ואחת סיבות חשובות וגם פחות חשובות. אם באמת הצטייר שהיה כאן לינצ` ציבורי, אני באמת מבקשת קבל עם ועולם סליחה מ``הנאשם``, כי ודאי שלא זו הייתה הכוונה ובודאי שהדברים לא נעשו כצעד ראשון בנסיון לתיקון המצב. דון גם אותנו קצת לכף זכות, תמים. גם אנחנו לא מרושעים כל-כך. אני באמת מתפללת שיהיה סוף לכל הכעס והעלבון שכאן ולא מתוך ``כניעה`` של אחד הצדדים, אלא מתוך הבנה אמיתית ועמוקה. אוהבת את כולכם (נאשמים, מסיתים, פורעים, וסתם מלכלכים) כאחד.

התמ-ים

New member
העיקר שזה הסתיים

(זה היה מניה היום בצ`ט ולא מתחזה, נכון?) נצנוץ, אני לא דן אף אחד לכף חובה, בטח כשאני לא מכיר את הפרטים. (בעצם גם במקרים שאני כן מכיר את הפרטים, אבל זה לא מענייננו). זה שהכל התחיל מאי הבנות, מסביר הרבה דברים. אבל הכי חשוב שזה הסתיים, אני מקווה שכל אחד מהמעורבים או המגיבים למדו את הלקח שלהם, וכ``כ ואני מקווה שלא נשארו משקעים לאף אחד, כי שום דבר לא שווה את זה. (זה הסתיים, נכון?). בשורות טובות לכל עם ישראל, שלום ושלווה בחדר הצ`ט (טוב, בלי שלווה :) )

התמ-ים

New member
את רומזת שמקומי לא בצ`ט ? שאני אוותר עליו? אני אחשוב על זה :)

חשבתי: אין סיכוי ... :)

ברכי

New member
למניה

בס``ד מניה, אנו אתך ולצדך ! גם אם נרצה לשפוט את המנהל ברוח בית הלל , כפי ששיין רוצה זה שאתה מרגיש עצמך נפגע , אנו חשים את עצמנו פגועים בפגיעתך !!! וכאובים בכאבך!!! אני לא יכולה לעלות בדמיוני מצב שאתה מחליט דייני בתפוז.... נוכחתך אתנו מעשיר את כל החדר ונותן טעם טוב להתמכרות שלנו... נסיים בתקווה שבקרוב ממש שוב נראה חיוכך מעל גבי המסך ברכי

גם ליבי איתך מניה

ב``ה מניה שלום לך, ושלום לכל השופטים שדנים אותי בפני או שלא בפני. מניה יקירי, צר לי שאתה חושב שיש לי משהו אישי נגדך, הדבר ממש ממש לא כך אתה יודע ואני לא רוצה לפרט את זה כאן בפורום מי היה אמש. (אם לא הבנת אשמח להסביר לך פנים מול פנים) אם היה לי משהו אישי הייתי עושה עוד כמה צעדים על מנת למנוע ממך לא רק לצוט`ט אבל באמת מכל הלב אני אומר לך שאין לי שום דבר אישי ואתה בשבילי חבר טוב. לכן אני מקווה שתבין למה נקטו (זה לא אני!!) בצעד הזה שלכם ובשבילכם (גם בשבילך מניה) באהבה Kיציק

תגובה

ב``ה שלום. מי שמכיר אותי יודע, שאני נורא נורא סלחן, וגם אם חטפתימכה רצינית אני נוטה לוותר, וזהמה שכמעט קרה גם הפעם. אבל, אני יודע שזה לא יעצר, ולא יעצר אצלי. המתק שפתים השקרי הזההוא ממש לא אמיתי. אתה צודק בזה שאין לך שום דבר נגדי. גם לי אין דבר נגדך. לפי זה מתחזקת הטענה, וכולם רואים את זה, וצעקו עליך לא פעם, שהעפתאותי מהחדר ממש ללא כל סיבה. כך שלבוא ולטעון כאילו לצדיקות ומתיקות יתירה, הם לא נכונים.

נכנע ללא קרב !

ב``ה מניה היקר, שלום לך לרגע חשבתי להכנס למלחמה ראש בראש אבל אין לי לא את הכוחות נפש לזה ולא את החריפות שלך יש לכן אני נכנע ללא קרב ! שלכם ובשבילכם Kיציק

Kיציק השתגעת?!?!

תתבונן, תלטוש עניים, תראה, תצפה, תביט, תסתכל איפה אתה חי העם איתך!!!! האנשים שלנו מאחורייך!!!!! תומכים בך!!!!! משתפים איתך פעולה!!!!!! מחזיקים לך אצבעות!!!!!!! בקיצור לא ניתן לך להכנע כך אנו נלחם בו ראש בראש (הראש שלך כמובן) חזק ואמץ הד``ר

למעלה