לכלום כן אסף אבידן מה אתם חושבים אליו ? אך הוא בתור מדובב ?
H Hawkgirl New member 6/1/07 #2 רק כדי שלא תפתח נושא נוסף כזה אם לא ענו לא בנושא הראשון שלך, זה לא אומר שלא ראו אותו, זה אומר שלא מכירים :|
רק כדי שלא תפתח נושא נוסף כזה אם לא ענו לא בנושא הראשון שלך, זה לא אומר שלא ראו אותו, זה אומר שלא מכירים :|
M mikeys barking New member 6/1/07 #4 ../images/Emo207.gif חשוב ביותר ../images/Emo150.gif! מי מדובב את טימון, פליק מBugs life, מייק ממפלצות בע"מ?? [מדובר על בנאדם אחד ] הוא פשוט מדובב מעולה [: המדובב האהוב עליי ואני מנצלת, כי אין טעם בשתי הודעות זהות לחלוטין
../images/Emo207.gif חשוב ביותר ../images/Emo150.gif! מי מדובב את טימון, פליק מBugs life, מייק ממפלצות בע"מ?? [מדובר על בנאדם אחד ] הוא פשוט מדובב מעולה [: המדובב האהוב עליי ואני מנצלת, כי אין טעם בשתי הודעות זהות לחלוטין
H Hawkgirl New member 6/1/07 #5 תומר שרון D: נכון שאמרתי לך במסן, סתם למקרה שעוד מישהו רוצה לדעת ולא ידע X: אני וגוגל צריכים להתחתן מתישהו D:
תומר שרון D: נכון שאמרתי לך במסן, סתם למקרה שעוד מישהו רוצה לדעת ולא ידע X: אני וגוגל צריכים להתחתן מתישהו D:
ה הסמיילית New member 9/1/07 #8 כן! הוא מה זה קרע אותי ב. של מי השורה הזאת!!! איזה מצחיק הוא חבל על הזמן!!