לכככווווולם!

לכככווווולם!

אני יודעת,אני לא מנהלת,וזה תפקיד של מנהלים לפרסם כאלה דברים,אבל כל הפורומים פעולים לפי זה וזה חוקים חשובים ואחרי מה שהלך פה בחצי שעה האחרונה אני חושבת שחשוב לפרסם את זה.... מטרת התקנון: מטרת התקנון היא למנוע חוסר סדר בפורום ולהבהיר לכולם מהם כללי הפורום. לפניכם מספר כללי יסוד, עליהם נקפיד הקפדה יתרה, בתקווה שיאפשרו לכולנו גלישה נעימה, כיפית ומהנה בפורום. שימו לב שכל הודעה שלא תעמוד בכללים הבאים, תימחק ללא כל אזהרה מוקדמת הודעות כאלו ימחקו: קללות, השמצות, גידופים והודעות בוטות הנוגעות באוהד וגם כלפי חברי פורום. הודעות המכילות מספרי טלפונים/ כתובות. הודעות אוף- טופיק (שלא קשורות לאגם) שלא ישורשרו לשרשור. הודעות אשר עלולות לפגוע ברגשות הכותבים. הודעות/ תמונות בעלות אופי פדופילי, פורנוגראפי, גזעני ועוין. פרסומות, אתרי סקס או כל אתר אחר שאינו קשור לאוהד. הודעות בעלות כותרות ונושאים שקריים. אין לדון על גבי הםורום בניהול הפורום ומנהליו השונים פנו אלינו המנהלים במסרים בבקשה בנושאים האלה. כמו כן, זכרו שכל אחד אוהב כוכב אחר, אז נא לא להשמיץ או לרדת על הכוכבים שאתם לא אוהבים. מותר להגיד את דעתכם על הכוכבים, אבל בצורה לגיטימית כלומר, אם אתם לא אוהבים כוכב כלשהו, תנו סיבה קונקרטית, הדגישו שזו דעתכם האישית ולא סתם העלבות. הודעות הכוללות ריבים או נוסח פוגע אין לריב על גבי הפורום כללי שרשור: הודעות נכתבות בקצב מטורף וכדי לשמור על סדר ועל מנת שנוכל להשרות אווירה יותר נעימה בפורום, אנחנו מבקשים לשמור על מספר כללים. אנא שרשרו הודעותיכם לפני שאתם כותבים הודעה, אנא בדקו אם קיימת כבר הודעה העוסקת באותו נושא ושרשרו את הודעתכם לשם. אנו מבקשות כי תעבירו את חוקי הפורום גם לגולשים החדשים שיבואו בעתיד. זכרו שכולנו היינו פעם גולשים חדשים. הצעות ייעול, ביקורות, תלונות וטענות לגבי ניהול הקומונה ובכלל אנא העבירו אלינו במסרים בלבד אני מקווה שכולם יפעלו לפי תקנון הפורום, אני רוצה שיהיו כמה שפחות מחיקות וחסימות. וכמובן כבדו את חבריכם הגולשים אוהבת'ותכם!למרות הכללל!ולמנהלים-סליחה...יכול להיות שזה לא בסדר.... ואני חושבת שזהמספיק חשוב ולא צריך נצל"ש!

../images/Emo45.gif אבלאבלאבלאבלאבל../images/Emo26.gif

לא קרה כלום בחצי שעה האחרונה
... הכל היה סתם בהומור
[
]

צודקת מותק!

זה הכל היה בהומור..אבל לדוגמא שרשמתי גם בהומור עומרי הזבל אנשים פה התחילו להיעלב וכל זה...כדי שאפחד לא ייפגע הכי טוב שנעבוד לפי החוקים האלה!

אבל זה העכיר את האווירה

העכיר-מילה שלמדתי מאיריס בדש
,וזה אומר הפך ללא טוב,שינה לרעה...

אני יודעת את זה כי../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

כל פעם שאמרתי משו היא אמרה לי :"זה רלוונטי כרגע
וכל הכיתה צוחקת עכשיו כל פעם שהיא אומרת את זה

וויפס.....סורי פשוט כמו שאתם יודעים

אני המנהלת של הקומונה וזה התקנון שלנו.....תיקנתי אבל כנראה פיספסתי...אופס...

סורי לא מצאתי אותו...../images/Emo10.gif

מצטערת....פשוט ככה עושים בכל הפורומים אחרי מקרים כאלה-מפרסמים שוב את התקנון-ואני לא מצאתי את התקנון פה.....

../images/Emo210.gifזה היה כל כך מיותר../images/Emo4.gif

יש פה מנהלים ויש כללים בפורום.. ויכול להיות שהפורום קצת עבר על הגבול (לי אין מושג אני לא ראיתי כלום) אבל זה לא מזכותך לבוא ולתת פה את כללי תפוז... זה באמת תפקיד המנהלים...

../images/Emo210.gifוכל זה לא משנה מה הפורום עשה

או לא עשה... בשביל זה יש מנהלים לפורום... וזה לא היה במטרה להתנפל עליך או משהו... חס וחלילה...

למעלה