לככגלדיגםדשן

p a c h a

New member
לככגלדיגםדשן

חוץ מימי הולדת מישהו כאן מבין ובאמת מתעניןן או מדבר על שנות השישים אפילו לא רק מבחינה מוסיקלית או שיש פה מפגש חברתי שמייח של חובבי ביטלס

פירט

New member
תנמיך ציפיות.... ../images/Emo48.gif

נכנסתי רק לפני יומיים ומהתרשמות ראשונית:פורום לא מגובש עדיין,התוכן לא בדיוק כמו הכותרת אבל אם אתה ,אני ועוד נשאר פה אז אולי יצמח כאן משהוא...

גלי®

New member
כולנו כאן מתעניינים ומבינים בשנות

ה60 ברמה זו או אחרת ... ברוכה הבאה ! כמיטב המסורת , קבלי
ו
... מכיון שהפורום עדיין בחיתוליו , יש לו אי אלו "מחלות ילדות" שיעלמו עם הזמן , את מוזמנת להשאר ולעזור בעיצובו ...

p a c h a

New member
טוב

אני מבינה שאת אחראית לפורום הזה נחמד יש עוד שיפור לעשות אבל נחמד

פירט

New member
את איכות הפורום............../images/Emo48.gif

קובעים משתתפיו,אם יבואו חבר´ה טובים,אנשי שנות השישים\תחילת השיבעים או לפחות צעירים שמעורים בתקופה ההיא-אז הפורום יצליח. נקוה לטוב...

אנשי שנות השישים שבעים?

אם ככה,אין לי מה לחפש פה כל כך, אולי אני מבין היותר צעירים פה (22) אבל אפשר בהחלט לומר שאני חי את התקופה. אם זו המוזיקה הלועזית,העברית, ההיסטוריה. זו תקופה מאוד מיוחדת שמושכת אליה מתעניינים כמעיין בזרועות תמנון. לעולם לא יקומו אמנים באותו שיעור קומה של אמני העבר. לעולם לא ייכתבו שירים או יצירות כמו שנכתבו לפני 30 או 40 שנה. וכן,למרות הגיל הצעיר שלי, אני מעורה ומתעניין וגם לפעמים משתוקק לנשום את התקופה ההיא. אך בינתיים אני אשאר אותו הים.

ההודעה הזאת הצליחה לעצבן אותי|ספויל

טוב אני רק רוצה להגיד שההודעה הזאת הצליחה לעצבן אותי אבל באמת לעצבן אותי.. אני אישית חולה על הביטלס ומה לעשות שהמוזיקה שלהם היא זאת שהביאה אותי להתענינות בשנים האלה אבל זה לא אומר שהמוזיקקה זה כל מה שמעניין אותי.. אני מתעניינת בעיקר באווירה ובגישה אבל אני חושבת שהדבר שמביע את זה הכי טוב זה המוזיקה ואולי בשבילי הביטלס. מה שאני לא מבינה זה מאיפה ההתנשאות הזאת? קוקה קולה הוא אמר אני מכיר אותך אתה מכיר אותי

למעלה