לכו להצביע!

RunNGun

New member
לכו להצביע!

בין אם אתם ימנים או שמאלנים, בעלי חשיבה כלכלית-חברתית כזו או אחרת, דתיים או חילוניים - זה הזמן של כולנו ללכת לקלפי, ולהכריע את העתיד שלנו בעצמנו. אל תאמינו לאלה שאומרים לכם להמנע בגלל ש"כולם מושחתים", או ש"הכל אותו דבר", כי אם אתם באמת חושבים ככה אז מי שלא הולך לקלפי מנציח מצב קיים ולא משנה אותו. כשרובי ריבלין סיכם את הכנסת ה-16 הוא ביקש מהעם לבחור ח"כים יותר טובים. אני רחוק (מאוד) מלהיות ליכודניק, אבל באותו רגע הסכמתי איתו. פעם בכמה שנים יש לנו בידיים את הכוח להכניס את מי שאנחנו רוצים. להצביע למי שאנחנו, למה שאנחנו חושבים, לעקרונות שבהם אנחנו מאמינים. וזה בכלל לא משנה למי אני מצביע (ובהזדמנות זו: בבקשה, שירשור אחד בלי יחצ"נות של מפלגה כזו או אחרת), או מה אני חושב. משנה שאני יודע שאם אנחנו לא רוצים את הקיצונים בראש, אנחנו חייבים לתת את הקול שלנו ולהשפיע. לכולנו נמאס מהשחיתות, לכולנו יש תחושה שהאנשים בשלטון עושים מה שבראש שלהם ולא באמת דואגים לנו. אבל הדרך האמיתית לשנות את זה היא לא ללכת לים. בזה שתלכו לים, אולי תשיגו כמה שעות כיפיות אבל תפסידו את הצ'אנס שלכם לשנות את המצב. אם זה באמת כואב לכם, אם זה באמת מעצבן אתכם, לכו לקלפי ותביעו את דעתכם. רק ככה אפשר לשנות.

מסלינה

New member
../images/Emo45.gifלכו להצביע!!

אפילו מי שחושב ש"כולם מושחתים". עדיף לסים פתק לבן מאשר לא להצביע בכלל. ויש גם מפלגות קטנות, שאולי לא יעברו את אחוז החסימה, ובכל זאת יתכן שהאג'נדה שלהם מדברת אליכם: תפנית מבטיחה להלחם בשחיתות, הירוקים בעד איכות הסביבה, יש את הגימלאים ובטח יש עוד. (אני עצמי לא בוחרת בקטנות כך שאין כאן תעמולה) הצבעה היא לא רק זכות אלה גם חובה (וולונטרית) לאומית.

negative

New member
פתק לבן זה לא להצביע

אל תראה בורות אם אתה לא חייב...

אתה יודע מה? אני בכלל לא בטוח

שלעודד אנשים להצביע, גם אם אין להם מושג למי זה רעיון כל כך טוב. אולי עדיף שאת הבחירות יכריעו אנשים עם עמדות, אנשים שחשוב להם מה יקרה במדינה ובאיזו דרך היא הולכת, ולא אנשים אדישים או כאלה שכועסים על כולם. הצבעה היא זכות ולא חובה. מי שמרגיש טוב עם זה שאחרים יקבעו את גורלו, אז אין שום סיבה להטיף לו מוסר. שיהיה לו לבריאות ושיהנה מיום החופש. רק שלא יבוא לבכות אחר כך.

negative

New member
יש פה בעיה לוגית

* אתה מוחה על השחיתות ואתה מצביע קדימה. אין דברים כאלה. אתה דופק את עצמך.

negative

New member
בעיה נוספת

אלה שנמצאים בפורום בחירות סביר להניח כי ילכו להצביע. לא חוכמה להגיד את זה פה.

למעלה