לכו להצביע!

../images/Emo41.gif...אוקי... ../images/Emo41.gif

בנתיים קיבלתי (נגיד, קיבלנו
) מסר אחד על תפקיד בטקס. |התנין של הקורנפלקס| - תתעוררוווווו
אוקי.. אז אלו הקטגוריות שיש לנו בינתיים -
מפעיל/ת הפורום הטוב/ה ביותר
רב"י/רב"נית השנה
כותב/ת (הכי הרבה) השנה
כותב/ת (הודעות ענייניות) השנה
אתר השנה
דיוניסט השנה
כותב/ת הטופיקים הארוכים ביותר
מחבר/ת שירים הטוב/ה ביותר
מכין/ה אנימציה/ציורים הטוב/ה ביותר
יוצר-השנה-שמדביק-תמונות-של-לימור-ושמעון-על-תמונות-קיימות
נראה לי שזה מספיק, לא? אז אני (אנחנו, נגיד) פותח את ההצבעה [בחלק של החלוקה נטפל אח"כ]

../images/Emo41.gif הו, שאלה טוב ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

כדי להצביע, צריך לשלוח מסר למשתמש זה בצורה הזו - נושא - זו ההצבעה שלי תוכן - מפעיל/ת הפורום הטוב/ה ביותר -המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות רב"י/רב"נית השנה - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות כותב/ת (הכי הרבה) השנה - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות כותב/ת (הודעות ענייניות) השנה - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות אתר השנה - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות דיוניסט השנה -המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות כותב/ת הטופיקים הארוכים ביותר - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות מחבר/ת שירים הטוב/ה ביותר - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות מכין/ה אנימציה/ציורים הטוב/ה ביותר - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות יוצר-השנה-שמדביק-תמונות-של-לימור-ושמעון-על-תמונות-קיימות - המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות נראה לי 'המשתמש שאתם חושבים שצריך לזכות' יזכה בכל הפרסים

../images/Emo6.gif לדעתי כדאי להפריד את רב"י../images/Emo16.gif

ובנ"ית השנה ל-2 קטגוריות נפרדות...
ניר

LoLo16

New member
מזתומרת?...

מפעיל פורום? כותב הודעות ענייניות? אפשר בבקשה להסביר קצת את הקטגוריות?..

אין לי כח להחליף כינוי ../images/Emo72.gif

אז אני אסביר פה
מפעיל פורום - הגולש שהצליח הכי להפעיל (לעשות הפעלות, נגיד שאנחנו בגן) את הפורום. כותב הודעות עיניניות - נראה ליש כתבתי את זה לפני חודש התכוונתי לכתוב הכי הרבה הודעות עינינייות - למשל, עשה הכי הרבה שירשורים עינייניים (לא סתם הודעות)

אה אופססססס!!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo16.gif

חשבתי שמפעיל פורום הכוונה למנהל פורוםם!!! טיפש שכמותייי!!!
ניר

Human Nature

New member
זוהר, אני מאמין שעברנו את הקטע |טל|

הזה מכתה ב', וכולנו מסוגלים לבחור באדם הראוי ביותר לתואר- גם אם הוא עצמנו

Piglett

New member
שיהיה...

אבל יש קטגוריות מוגזמות, ויש שלא כתבת שממש חשובות.

צודק../images/Emo45.gif

מחבר/ת שירים הטוב/ה ביותר מכין/ה אנימציה/ציורים הטוב/ה ביותר יוצר-השנה-שמדביק-תמונות-של-לימור-ושמעון-על-תמונות-קיימות את כל אלה אפשר לחבר ליוצר השנה וזהו. או לפחות להוריד את "יוצר-השנה-שמדביק-תמונות-של-לימור-ושמעון-על-תמונות-קיימות". זה מוגזם. והייתי אומרת שקצת ארוך מדיי. רק קצת...

למעלה