לכו להצביעעעעע

ShukyDD

New member
לכו להצביעעעעע

אז... למי אתם מצביעים \ הצבעתם <לחיילים ביניכם שגם התחילו להצביע היום וגם לא יחזרו עד אחרי הבחירות> ?

ShukyDD

New member
../images/Emo6.gif

שיהיה בהצלחה! <את צריכה את זה יותר ממני>

היא לא התכוונה לעלה ירוק ../images/Emo3.gif

הירוקים זה באמת חשוב [לא תעמולה ולא כלום אבל תקשיבו], זה לא סתם איכות הסביבה ובלה בלה, בעצם זה שמירה על איכות החיים שלכם...יש כמות מחדלים מטורפת במדינה היקרה שלנו בנושא, אני לומדת (עדיין
] בבצפר שהקימו אותו באמצע אזור תעשייה, יש שם ריח חומצי חזק חזק שמריחים אותו בעיקר ברחבה במרכזית, רואים עשן יוצא ממפעלים..משו באמת רציני... ומה עם האנטנות הסלולריות?? הארץ שלנו מזוהמת, ומסכנת את הבריאות איך שלא תסתכלו על זה!! וגם אם הביטחון יותר חשוב כרגע, לא לשכוח שזה גם הביטחון הבסיסי [אמור להיות] של החיים שלכם, איכות החיים הבסיסית בעצם. ועוד לא דיברתי על זכויות בע"ח ושמירה על שטחים ירוקים, פתוחים. אם הייתה לי זכות בחירה [
] הייתי מצביעה לירוקים

ShukyDD

New member
אה היא לא?

כי פשוט חשבתי... <לא> אני אפילו לא אכנס לכמה הירוקים מושחתים ולא באמת יעזרו לך נגד כל מה שציינת מספיק שהם מקבלים רק 10 אלף קולות וישר יוצאים בהודעות הזויות כמו "רק הירוקים עברו את אחוז החסימה" נו באמת זה נואש

lions queen

New member
../images/Emo23.gifג'יזס ../images/Emo4.gif

לא בא לך אל תצביע להם אבל אתה לא חייב להסתלבט, אני מצביעה להם כי הם היחידים שמתכוונים לממש את כל מה שאני מאמינה בו בלי תוספת של סמים (אגב, לכם בהצלחה) יותר מושחטים מקדימה אין והם ישבו בממשלה,.. ואם הם יעברו את אחוז החסימה או לא נוכל לגלות רק בבחירות, אני מאמינה שאני אוכל לעזור כך או כך לפחות הקול שלי יממש את האידיאולוגיות שלי..

ShukyDD

New member
איך את יודעת שהם יממשו באמת?

הם הוכיחו לך את זה פעם? פאר וייסנר המושחת הזה מאז שהוא סגן ראש עיריית ת"א העיר מזוהמת כמו שלא הייתה אף פעם תחשבי על זה... השם שלהם "הירוקים" מתכוון לדולרים שהם מתים להכניס לכיס שלהם

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאויש נו באמת..

מאיפה לי שהם יממשו? ומאיפה לך שמישהו אחר יעשה משהו בכלל שהוא מבטיח? אין הוכחות, זה הכל באויר, ואם לא ניתן להם הזדמנות לא נדע.

ShukyDD

New member
אותו דבר לעלה ירוק

רק שהירוקים זה קול מבוזבז מההתחלה ולעלה יש סיכוי גדול יותר להכנס והם גם מציעים כל מה שהירוקים מציעים והרבה מעבר למה להצביע למפלגה עם מצע שמתרכז בנושא אחד? נגמרו לנו הבעיות במדינה? אבל זו הצבעה דמוקרטית ולכל אחד יש את הזכות לבחור מי שבא לו אני כולה הסברתי למה אני לא אצביע לירוקים

lions queen

New member
../images/Emo23.gifסבבה../images/Emo13.gif

ואני הסברתי למה כן
אגב, הסיבה שאני לעולם לא אצביע לעלה ירוק זה עניין הסמים.. אני הכי נגד בעולם.. אבל כמו שאמרת, איש איש באמונתו יחיה..

ShukyDD

New member
חבל לי רק שלא היה לי מספיק זמן

וכוח להסביר לך יותר על עניין הסמים שכל כך הרבה אנשים מפחדים ממנו ועושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא באמת

למעלה