לכו לבחור

גלתפוז

New member
לכו לבחור

לכו לבחור זו זכות גדולה לבחור את הנהגת המדינה. לכו לבחור אל תשאירו את ההחלטה לאחרים. ההחלטה חשובה מדי לכל אחד ואחד מאיתנו. זו החלטה רבת גורל וקובעת את עתידינו. לכו לבחור את הנהגת המדינה. לא לבזבז את הקול היחיד על מפלגה קטנה. תנו כוח למפלגה אחת שתנהיג את המדינה. מפלגה ימנית או שמאלית אבל שיהיה לה כוח למשול. העדר הכוח הוא מקור חולשת מנהיגינו בשנים האחרונות. לכו לבחור מנהיגות עצמאית . מנהיגות שתהיה לה סמכות. העניקו לה סמכות בעינינו ובעיני העולם. גם ביבי וברק היו טובים יותר ואף עושים שלום. לולא היו אחוזים בכנפי בגדיהם. לו חשו שיש בידיהם סמכות. לכו לבחור מנהיגות למדינה. מנהיגות שתנהיג את העם בכל שטחי החיים. תנו קולכם למפלגה שמוכנה להנהיג ולא למנוע מלהנהיג. אל תתנו קולכם למפלגות עדתיות, הן מפלגות אותנו. אל תבחרו במפלגות דתיות, הן מרחיקות רבים מהדת. לכו לבחור מפלגה עם עבר ועתיד. היו לנו דשים שדשדשו. רפולים שאזלו. ולפידים שכבו. לכו לבחור הטילו את הפתק האחד והיחיד בבטחון. הטילו את הפתק היקר ביראת קודש. הטילו את הפתק החשוב במחשבה תחילה. הטילו פתק שיביא לנו שלום וברכה וחיים טובים. לכו לבחור ותהייו ברוכים. לכו לבחור בתפילה לשלום ופרנסה וחיים טובים. לו יהי. גל

אמן כי יהי רצון- מחל, מחל, מחל

אני מאמץ בחום את דברייך ולכן אבחר בשלישיה שרון-נתניה-מופז להנהגת המדינה. פתק אחר פתק אחר פתק, גשם נדבות של תפקים- מחל, מחל, מחל.

רק כך

זה הזמן להסביר את החתימה שלי, למי שעוד לא הבין: היא מורכבת מ: 1. סיסמת האצ"ל- לציון הזיקה ההיסטורית העמוקה שלדעתי צריכה להיות לליכוד לארגון זה (מבחינת תכונות האנשים) ולכבוד אלו שעלו לגרדום כדי שנוכל לחיות כאן. 2. פצצה (רציתי רובה אבל אין כזה אטיקומון)- לציון הכח הצבאי, שבלעדיו לא תתקיים מדינת ישראל. 3. ספר- לציון ההשכלה והרוח- שגם בלעדיהם לא תתקיים מדינת ישראל. 4. השילוב בין הפצצה לספר- השילוב שצריך לאפיין לדעתי כל מנהיג בעל שיעור קומה ואליו צריך לחתור כל ישראלי: אדם החותר להשכלה ומצוינות ללא הפסקה, אך כשצריך- יודע להחזיק בנשק.

האמת לאמיתה....

צודק מי שעשה את הסרט הזה ואכן השמאלנים האלה מוכנים למכור את סבתא שלהם תמורת השלום הדמיוני הזה שלהם... אין ברירה בני עמי חייבים להצביע לאיחוד הלאומי!

פעם גם אני חשבתי כך

אך אני לא מוכן להצביע לרוסי משוחת, שמנהל את הדברים לטובתו האישית בלבד. בגלל זה אני מצביע לברוך מרזל. הגיע הזמן שישב בכנסת יהודי אמיתי, שלא חושש לומר את דעותיו!

רק שינוי ,

כי חייבים שינוי בממשלה ! כי הבטיחו וקיימו כי נמאס מהשחיתות כי נמאס מהסחטנות כי נמאס מחיבור הדת לפוליטיקה חייבים שינוי בממשלה !

La Gamba

New member
סכים עם כל מילה- לא רואה תקווה

(יצא לי חרוז) חבל שהשרשור הזה יהפך לשרשור התנצחותי (רק ליכוד, רק מר"צ, רק שינוי...), בעוד שההודעה הראשית מדברת על נושא כללי ובעייתי שהוא אחוזי המצביעים. אכן, זוהי הבעיה. לפי דעתי אין מקום במדינת ישראל למפלגות אינטרסים, מפלגות אשר נועדו לשמור על אינטרסים פרטיים של בוחריהם (כמו שינוי, הצביעו "שינוי" למען האינטרס של מעמד הביניים ושל החילוניים). בדמוקרטיה אמיתית בוחרים על פי דעות, ולא על פי מוצא. זה מה שלקה בחסר, זה מה שלא היה שם. אדם לא צריך להתביע עבור מפלגה קטנה או גדולה, החלטה כזו תיתן יותר מדי עוצמה לסקרים, אם מפלגה תרד בסקרים, זהו סימן שעלינו לנטוש אותה? אם כולם מצביעים למפלגה אחת, האם עלי להצביע גם לה (כי היא גדולה)? לכו לבחור באשר אתם מאמינים, לא במשחדים. לכו לבחור במפלגה שלכם תוך כדי התעלמות מוחלטת מהסקרים. זכרו, אתם בוחרים מפלגה, דרך, עקרונות, מצע, ועוד, אך יו"ר המפלגה אינו כולה. ובנימה אישית יותר- תבחרו מפלגה עם פיתרון כלשהו לאנתיפאדה (אפילו אם לא תזכה למששו), תבחרו במפלגה עם מצע מלא.

reshef

New member
שיוויון זה לא אינטרס

כיום נוצר מצב בלתי נסבל שקיים סקטור שעושה מעט ומקבל הרבה יותר מכולם. הסקטור עליו אני מדבר הוא הסקטור החרדי. בעיקרון, היית מצפה שמפלגות "החילונים" כמו העבודה והליכוד ידאגו לציבור החילוני המהווה את הרוב במדינת ישראל, אבל הן הזניחו את הרוב והמשיכו בחלוקה האי-שיוויונית ולכן כל מי שמאמין בשיוויון בחלוקת המשאבים - אין לו סיבה להצביע עבודה או ליכוד. לכן אתה לא יכול להגיד שיש אינטרס לרוב המדינה ולכן מצביעים שינוי..

badolina king

New member
כולם מושחתים

מה שמנחה את כ-ו-ל-ם ללא יוצא מהכלל, הוא אינטרסנטיות צרה. שימו לב, לא את טובתכם או את טובת המדינה הם דורשים ! כולם תאבי כסאות, כוח ושררה !

niva99

New member
על מה ההתלהבות-ילד?תרגיע!

עוד מובטלים?עוד מושחתים?עודהרוגים באינתיפדה? עוד חברי מרכז ליכוד שמסדרים גובים לעצמם? ראה לאן הדרדרה המדינה ילד! ואם אתם רוצים עוד מה"דבש" הזה הצביעו לליכוד! (ולמי שמתעקש לשמור על שפיות,והוא אינו מזוכיסט ,שיצביע לפי מצפונו.

למעלה