לכו לבורגראנץ'

KeNNy7

New member
לכו לבורגראנץ'

סתכלו כאן ואתם אפילו יכולים לקנות קלטת של DBZ בעברית(מי ירצה לקנות בעברית לא מספיק הם משדרים ועושים תרגומים מפגרים)

king kazabubu

New member
אם אתה מדבר על הקלטת

שרואים בפתיחה של העמוד אז אני רוצה להבהיר משהו. אני לא מנסה לשדל לקניה של הקלטת. אבל הייתי צריך לשים שם משהו של דרגון בול זי וזה קשור. אז שמתי את זה שם.

היי יש עוד משהוווווווו!!!!!!!!!!!!!

ראיתי בבורגרנץ' בובת קרילין וגוטנקס בתור הפתעה לארוחת ילדים! יוו איזה חמוד!!!!!!! נו מתי יהיה גוקו קטן??????

king kazabubu

New member
יש לי בובות אקשן של דרגון בול זי.

יש לי את גוקו ווג'יטה. הם כאלה מדליקים!!!

Yadun

New member
לי יש:

גוקו בוגר וגוקו ילד שניהם על הנימבוס הייתי בחנות יפנית בלונדון והיו שם מלא שטויות גם הבאתי מדבקות תלת מימדיות כאלה ופוסטר הבאתי ליפנים האלה משכורת חודשית שלהם..:)

king kazabubu

New member
בסך הכל יש לי

6 בובות אקשן של גוקו, אחת של וג'יטה, פוסטר של דרגון בול זי ושתי חולצות מדהימות מארהב. עם אחת מהן הייתי במפגש ויש לי תמונה שלה בבית.

Shazamit

New member
חח זה מגניב...!

הגיע הזמן לנסוע לאנגליה...!

וזה מעלה לי את השאלה המוחצת........

איפה אני משיגה בוןבות של דרגון בול.עדיף גוקו וג'יטה וטראנקס.. כמה עולות היקרות? כמה הזולות ביותר? ואיפה קונים? וידה וידה ודיה ודיהודיה סון מאיה

Evil Beast

New member
בחנויות כמו

*אלג'זירה!* פרסומת סמויה! הפנינג טויס אר אערס וכו' עולה בסביבות ה30-60 ש"ח יש גם כאלה ב15-25 ש"ח

Shazamit

New member
אישית, אני מעדיפה

פוסטרים, חולצות ומדבקות מאשר בובות... אבל יכול להיות נחמד ללכת לשם ולראות.
אם כבר, אז אני שוב אעלה את השאלה (שפעם קודמת לא עניתם לי עליה..): האם יש אישזהו מקום נידח במדינה הזאת, במרכז ליתר דיוק, בו ניתן למצוא את החוברות קומיקס? חוץ ממחר בכפר סבא, כי אין סיכוי שאסע לשם מחר...

למעלה