לכול מי שיש בבית YES

דפי26

New member
לכול מי שיש בבית YES

בהמשך לנושא ההרזיה של הילה נזכרתי שבימי ראשון ,שהחב´רה של כבלים רואים ראשון בדרמה לנו יש סדרה בשם גדולים מהחיים.מומלץ.סידרה בריטית מעולה על קבוצת אנשים בשומרי משקל.לפעמים עצוב,לפעמים מצחיק ובעיקר מעורר הזדהות

דפי26

New member
אבל יש לך כבלים.....

אני עשיתי עסק עם גיסתי.היא מקליטה לי את הדרמות הישראליות בערוץ 3 ואני מקליטה לה גדולים מהחיים

גם אין לי כבלים...ולא לצחוק עליי

רק ערוץ 2 וערוץ אחד -מה שקולטים עם אנטנה ביתית...גם חסכון וגם כי אין תמיד זמן לטלויזיה ואם יש אז כבר רואים חדשות או משהו אחר (אני- בנות בראון בזמנו...והוא-כדורגל בשבת...איכס...)

אני חייתי 3 שנים ללא טלוויזיה

לא הייתי צריכה. הייתי סטודנטית, למדתי, עבדתי, פגשתי חברים, הכרתי אנשים, ביליתי, קראתי, הלכתי לחוגים ופעליות, ראיתי סרטים - למי יש זמן לראות טלוויזיה. לגיא היתה טלוויזיה, אבל לא קלטו כלום (בקושי ערוץ 1 וגם זה עם שלג). אבל היה DVD. אז את לא ממש מוזרה ואני הייתי מאד שמחה לחזור לימים נטולי הטלוויזיה.

דפי26

New member
כן לטלויזיה!כן לקופסא המטמטמתֱ

אני מכורה!כמו ילדה בת 6!גם בזמן הלימודים מצאתי זמן ללצפות וטלויזיה.קמה בבוקר עם תוכנית הבוקר ועיתון.אני רואה קבוע כמה וכמה סדרות.ואם לא יוצא אז מקליטים.זה כיף זה נעים.זה ממכר.אין כמו לחזור זומבי מהעבודה ולשבת חצי שעה להירגע בלי לחשוב מול המסך המכשף

אוסנת123

New member
מצטרפת לקריאה - כן לקופסה!!

יושבת ובוהה כמו מטומטמת.... אתמול כל היום שכבנו במיטה ובהינו. שלושה חודשים של אנטנה ללא כבלים (ערוצים 1 ו-2) ומצאנו אפילו מה לראות בערוץ 1.... עד כדי כך מכורים.

דפי26

New member
כן לטלויזיה!כן לקופסא המטמטמתֱ

אני מכורה!כמו ילדה בת 6!גם בזמן הלימודים מצאתי זמן ללצפות וטלויזיה.קמה בבוקר עם תוכנית הבוקר ועיתון.אני רואה קבוע כמה וכמה סדרות.ואם לא יוצא אז מקליטים.זה כיף זה נעים.זה ממכר.אין כמו לחזור זומבי מהעבודה ולשבת חצי שעה להירגע בלי לחשוב מול המסך המכשף

לי יש YES

אבל אין לי באפי!!! היא חוזרת היום לערוץ ביפ
אולי אני אחזור לכבלים?

דפי26

New member
גם נבעלול אוהב באפי

רואה עכשיו פרקים חוזרים בימי שישי אצל אמא שלו.נועה את רואה את הסידרה שציינתי?

יצא לי לראות פרק אחד

זה פשוט השעות של היוגה שלי. ראיתי רק את הפרק הראשון והיה מאד מעניין. באופן כללי התעודי של יס+ שווה.

למעלה