>>>לכול חברי הפורום<<<

itan1

New member
>>>לכול חברי הפורום<<<

אני מציע שנארגן פרויקט שהרעיון הכללי הוא: אנו חברי הפורום נבחר מוצר שנצתרך לפרסם אותו, לדוגמא: לחם. אחרי שנבחר מוצר, נבחר לו שם, וניכתוב סקר שמטרתו לדעת את דעת הקהל הרחב בכול מיני נושאים שקשורים במוצר (מהצד הפרסומי שלו, לדוגמא: כשאומרים את המילה לחם, מה הצבע הראשון שאתה חושב עליו), על מנת ליצור פרסומת שתיהיה כמה שיותר טובה, ומתאימה לקהל היעד. הסקר יהיה באינטרנט (אני מתנדב לדאוג לצד הטכני). אחרי שיצביעו מספיק גולשים, נסיק מסקנות מהסקר, ונכתוב בריף. את כול השלבים הללו נעשה ביחד. כאן מגיע השלב שבו כול חבר פורום פועל לבדו- כול חבר פורום יצור עבודה גרפית (כאילו לשלט חוצות), שיפרסם את המוצר שבחרנו, תוך כדי התיחסות רבה למסקנות הבריף. אחרי שכול המשתתפים יגישו את העבודות, נצביע איזה פרסומת היא הכי טובה. אז מה אתם אומרים? הארות והערות יתקבלו בשימחה. תכתבו גם אם אתם מוכנים להשתתף.

hobi

New member
ירוק

אצלנו בבית לפעמים אני מוציא שקיות מהמגירה של הלחם וחלק גדול מתכולת השקית ירוק. אני מוכן נפשית לשאר הסקר. כדאי לערוך סקר לאיזה מוצר יערך הסקר, כי בדרך כלל כשמציעים לחברי פורום באינטרנט לבחור נושא לעבודה בזמנם הפנוי, הלך הפרוייקט. הטריק זה להלהיב אנשי מקצוע וחובבים להתמסר למשהו שהם יודעים מראש כמה זמן יקח להם ואת המטרה המדוייקת שלו. הכל באינטרנט זז מהר, גם הקוראים... כל הכבוד על היוזמה רעיון יפה, נא לבחור מוצר לשנה החדשה, מוצר שיביא לנו שנה עולמית טובה והרבה פרורי לחם :) לילה טובה צביקה

somma1

New member
אולי המוצר יהיה מדינת ישראל

וכדאי לעשות את זה מהר, לפני שלא ישאר מה למכור

itan1

New member
מירן ודורון ציפיתי לתשובה קצט יותר

"ארוכה" ממכם (גם תשובה שלילית לגבי הרעיון תיהיה טובה). וחוץ מזה אם הרעיון יצא לפועל, לכם יהיה חלק גדול (בכול הקשור לסקרים, ואולי פרסום הרעיון בעוד כול מיני פורומים קשורים).

אני חושב שעניתי פעם על רעיון דומה

ראשית, סחתיין על הרעיון ועל היוזמה. אותי באופן אישי, פחות מעניין לעסוק בפרוייקט כזה וגם אין לי זמן לזה. אבל וזה אבל חשוב, זה שאני מנהל הפורום לא אומר כלום. אתה מוזמן בכיף לפתח את הרעיון ובמידה ותהיה היענות בפורום, להתשמש בכל הכלים בפורום כדי לקדם אותו. אני מצידי מבטיח לסייע לך בכל מה שתרצה (תוכל גם לפנות אלי במסרים האישיים), גם אם לא אקח בו חלק פעיל. הקיצר, אם זה מעניין אותך לפתח כזה פרוייקט- צא לדרך!

אני מציע לפרסם...

מצלמת וידאו, זה מוצר שיש בו הרבה צדדים לפרסום, ובשוק היום כמעט ואין פירסום לזה !

itan1

New member
אהבתי את "הפרסומת", הרעיון לפרסם

מצלמת ווידאו לפי דעתי הוא רעיון מצוין. אני גם יציע את הרעיון בפורום תקשורת חזותית (נושא מקורב לפרסומות) במטרה שגם הם ישתתפו, וכך יהיהיו (כתבתי נכון?) יותר משתתפים.

הפרסומת הראשונה...

לא מקורי !!! כל הזכויות פרוצות, לגבי הרקע...
אבל זו עבודה ראשונה.. כמה אירוני, מיי פירסט סוני ובתמונה מצלמה בשווי 100.000 ש"ח. ובכלל של קנון.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dani09

New member
אני מוכנה לתרום בתחום הקופי

שזה נושא שאני עוסקת בו גם היום בתחומי האינטרנט.

למעלה