לכול הפורום .. !!!

לכול הפורום .. !!!

חשבתי על זה וחשבתי המוון .... תראו לדעתי הפורום הוא אחלה לאללה יש המון אנשים אבל בכול מקרה דיברתי אאתמול אם ליטלי וחשבתי שהיא צריכה עזרה טיפה ויש פה המון שעוזרים אבל כדי שהפורום יהיה ייותר פעיל צריך לפרסם אותו יותר וגם שמאיה תחזור אני חושבת שיהיה פה יותר אנשים (= אני יכולה לעזור ולא אכפת לי אז כככה לדעתי צריך שהפורום יהיה מסודר ותהיה כול מיני פינות אני מציעה וכל אחד יקח על עצמו 2 פינות ואם לא תוכלו אז יהיה מחליפים הפינות : * דיבוב תמונות של מאיה * שירשור יומי * הצפות [ סתאם דיבורים בין חברי הפורום ] * כתבות איזכורים והצבעות * הפתעת השבוע * סיכום שבועי שזה כולל [ שיר השבוע , סרט השבוע , המלצת השבוע , שאלון השבוע ,תמונת השבוע ] * פינת משחקים שזה או IN/OUT או ארץ עיר או אסוצאציות או החוליה החלשה או משטרת האופנה ועוד .. * אופים של : תחילת שבוע , אמצע שבוע וסופשבוע ..ואז זה ישתנה הפורום יהיה מסודר ולא נצטרך לפתוח אופים כול יום אז אני לא יודעת אם תסכימו זאת הצעתי ! אני יכולה לעזוור בככיף ולקחת על עצמי פינות ...
כול מי שבפורום ומסכים שיסממן
אם אתם מסכימים נכין לוגו ונפרסם את הפורום שלנו ונראה מה יהיה !! המשך יום ושבוע טוב אוהבת אותכם 3 > ירדני

nitzangro2

New member
אני חושבת שזה רעיון מעולה!!!

ואני מוכנה לקחת על עצמי את הפינות: דיבוב תמונות של מאיה, משטרת האופנה.. ואופים אם אפחד לא ירצה...[=

למעלה