לכול הספקנים

גידעון1

New member
הסתכלתי על רוב ההקלטה.

למרות שאני יהודי שכלל לא מאמין בנצרות אני חייב להודות שעיקר הבעיה היתה שהכומר לא היה כריזמטי בכלל. זה יכל להיות דיון מאוד מרתק אם הנוצרים היו מציבית כומר עם קצת יותר להט.

salt of earth

New member
מיותר גדעון ../images/Emo9.gif

ביוטיוב יש מאות אם לא אלפי סרטונים של ויכוחים בין אנשי דת נוצריים יהודיים ומוסלמים, ואפשר עכשיו לשלוף סרטון של איש דת נוצרי שמנצח בויכוח כפי שאפשר לשלוף סרטון של נציג דת אחרת שגם מראה אותו מנצח בויכוח.

גידעון1

New member
אגב על הדרך בקשה לי אליך

חבורת הנוצרים כאן הם אנשים חביבים אדיבים ומנומסים. להבא בבקשה תפנה בצורה קצת יותר מנומסת

abulele 2

New member
מצטער שזה נראה ככה לא התכונתי להשמיץ

בתור יהודי אני לא יכול לשכנע נוצרי להתגייר, כול אחד במה שהוא מאמין ,לא ראיתי אף פעם שאים באמת אחד מהצדדים צדק מישהוא המיר את דתו, אולי כמה מטורפים, אני פשוט משכנע את היהודים שמתעניינים שהדת היהודית היא האמיתית שממנה מבוססות כל הדתות המונוטאיסטיות.ואחנו העם הנבחר לא משום גאווה אלא כי כך זה (ואגב אני מעונין בסרטונים של ויכוחים של כמרים עם רבנים או מוסלמים עם רבנים אודה לכם אם תפנו אותי לכאלה!!!!!!!!!)

גידעון1

New member
אני מסכים איתך כיהודי שלא ניתן לקבל את הנצרות

אך עם כל הכבוד אנחנו נמצאים בפורום נוצרי ולכן יש לתת את הכבוד הראוי. אגב רק שתדע הנוצרים בהחלט מודעים לכך שהיהודים הם העם הנבחר. הם פשוט טוענים שמאחר שסירבנו לקבל את בשורת ישוע אז הבשורה המשיכה לגויים.כאמור בנוגע לעם הנבחר גם הנוצרים וגם המוסלמים מכירים בכך. במידה ולא יכירו אז גם הדתות שלהם קורסות.

galgal21

New member
אני דוקא מכיר הרבה יהודים שקיבלו

על עצמם את מה שאתה קורא לו "נצרות". חלקם נהפך ליהודים משיחיים, חלקם לעדי יהוה וחלקם סתם מאמינים בישוע. חלק מאותם היהודים היו יהודים דתיים ואדוקים לפני כן אך השתכנעו שהדת שלהם איננה נכונה. חוץ מזה כדאי שתדע שלא כך המשיחיים רואים בעם היהודי כעם הנבחר. חלק מהם טוענים שהיהודים היו פעם העם הנבחר אבל אלוהים עזב אותם (בגלל שלא קיבלו את המשיח) ובחר לו חלק מהמשיחיים כעם נבחר חדש.

ד ר א ל

New member
צפיתי בפחות מ2 דקות (נכון לעכשיו)

ואני רואה שם משהו שלא מפליא אותי בכלל. המתווכח היהודי מדבר על כך שהוא לא מדבר כלל על אמונה. הוא רוצה הוכחות מדעיות. מה שסיקרן אותי בשלב זה, האם הוא רב יהודי" או שאולי הוא לומד לתואר שלישי בפיזיקה או משהו כזה.. אותו לא מעניין בכלל אמונה.. "שמוזכרת פה ושם באופן לא ממש רציני בכתבים היהודיים" לא ציטוט מדוייק, אבל זה מה שהוא אמר בערך. אכן לא מפליא כלל. מהמעט שאני שוחחתי עם חרדים ודתיים, קשה להגיד עליהם שהם אנשי אמונה. (ולמען שיווי המשקל אומר גם שלדעתי קשה יהיה להגיד על רוב הנוצרים או המוסלמים וכו' שהם אנשי אמונה).

למעלה