לכול החדשים המעוניינים ללמוד ...

S-G-T

New member
לכול החדשים המעוניינים ללמוד ...

נתחיל מזה שאני אומר שבערך כל מה שכתוב כאן זה מהראש אבל בטח גם אני קראתי איפשהו את הכל ... אז אם ראיתם משהו דומה - אני לא חכיין! אני פשוט מתרגם ........... טוב לא משנה הינה זה מתחיל : ראיתם כותרות אל האקרים הפורצים לאתרים עושים בלאגן מנציחים את שמם ולא ניתפסים וחשבתם - ``זה מה שאני רוצה להיות `` - אני די בטוח שכל אחד חשב אל זה לפחות פעם אחת - למה אני לא יכול ? - אבל תחשבו אל זה טוב - האין מטרת אותו פורץ שניתפס לא הייתה זדונית - באמת הייתם רוצים להיות כמוהו ? - תחליטו מה אתם רוצים להיות - מהחברה הרעים שהורסים או מהחברה הטובים שבונים - וליפעמים מרשים לעצמם קצת להרוס כדי להעביר מסר כמו למשל : ihf (israeki hacking force שפורצים אתרי חיזבלה כל פעם שיש פיגוע ... דרך אגב - ליפני שנהייתי אחד מהטובים - הייתי אחד מהרעים - אבל אז היתבגרתי וראיתי את הכל באור שונה במיקצת ... רוצים להיות מאותם חברה טובים שעוזרים למנהלי רשתות למיניהם ולוקחים חלק בקהילה הממוחשבת ? - אז אולי אני יכול לעזור .... : 1) תילמדו לקרוא אנגלית להבין ולהקליד מהר - לפחות 30 מילים בדקה ... 2) תילמדו להעריך מוזיקה טובה - נסו לנגן אל כלי נגינה - אל תישאלו אותי למה זה איכשהו קשור לתיפקוד שני צידי השכל ... 3) תילמדו את מערכות ההפעלה כגון : dos,windows,linux 4)תידעו לתקן בעיות 5) תילמדו הרבה - ממש אני בחופשת הקיץ כל החודשיים ישבתי וקראתי ספרים - חוץ מימי שישי - באנגלית - קראתי 40-50 דף ליום - הבנתי והשמתי . 6) עדיין לא חושבים שאתם האקרים ? - נכון אתם לא !!! - כי אם אתם חושבים שזה מספיק אתם טועים!!! ובגדול !!! מצחיק נכון ? אז זהו - שלא !!! אתם צריכים לעזור - לעשות - לחשוב - לקרוא - והכי חשוב להתמיד - אז מה שאני בעצם בא לומר זה - חיי ההאקרים לא קלים !!! - אין הרבה קיצורי דרך - אין הרבה פרסים בדרך חוץ מההרגשה הטובה - עדיין רוצים להיות האקרים ? - אז בוא נפחיד אותכם עוד קצת : אתם צריכים לדעת לתכנת !!! בלפחות 3 שפות כגון : c/visual b / lisp / perl / python / java / .... יש הרבה .... עדיין משוכנאים שזה גורלכם ? - בהצלחה :) .... תיקראו תשאלו אם משהו לא מובן - אבל לא ליפני שניסיתם וקראתם שוב הכל !!!! יאללה אנ יפה מיתפרק ביי חברה - הלכתי לישון - אם אני אוכל ...

mmm

New member
ובנוסף על זה...

תודה רבה לS-G-T על ההודעה, אכן צריך להשקיע רבות כדי ללמוד, וצריך ללמוד הרבה כדי להצליח, התגמול הוא לבסוף סיפוק, והצופרים הם לרוב הרבה כסף. כן, הרבה קריאה, הרבה לימודים, אי אפשר להפסיק ללמוד, אבל לא לרוץ עם החומר כל כך מהר, להציב אתגר קטן שאפשר לעמוד בו, למשל ללמוד בסיס לשפת תיכנות, ואז לקרוא כל יום קצת!, לקרוא עשרה עמודים, לא להתחיל לקרוא ישירות חמישים שישים, אחרת היאוש יבוא מהר, תאמינו לי!, ולתרגל!. ואז לאחר שמבינים את החומר ההתקדמות יותר מהירה, הרבה יותר משתלם, והביטחון העצמי, שהוא דבר חשוב מאוד בכל תחום כולל התחום הזה, ולמעשה במיוחד התחום הזה. אז לדרך!!!. אל תשכחו, אם אתם לא מבינים משהו, אל תהססו לפנות לפורום. פורום האקרים והתגוננות!!!.

למעלה