לכול האלופים...

נטושקע

New member
לכול האלופים...

את הפורום הזה החלטתי לעזוב מהסיבה הפשוטה ... שחושבים שאני עדן או כול מתחזה אחר
כן אל תחשבו שקל לי לעזוב את הפורום הזה כי כול פעם שההיתי במחשב ההיתי ישר ניכנסת לפורום הזה לראות מה חדש מה גיבו לי וכו... אבל איך אפשר להיות בפורום שחושבים שאתה משיהו אחר<?! למרות שאני לא אתם מוזמנים לצאט הקטן של טיפו ותישאלו מי זאת מיטל חבורת האלופה לא כולם מכירים אותי אבל הרוב ויגידו לכם נטלי וכולם שם כימעט יודעים שפרשתי לפורום תפוז אבל פה בחרתם לא להאמין לי ואני לא מכריחה אף אחד להאמין לי בהתחלה התעלמתי מזה שאתם אמרים שאני מישהו אחר עד שזה הפך לבילתי ניסבל כימעט כול תגובה שאני כותבת עדן תעוף עדן זה.. אז אני פורשת וחוזרת לפורום המשעמם והצאט של טיפו ...אולי אני יחזור עם תחילת העונה שסוף סוף באמת תירדו מהקטע שאני עדן אני בטוחה שהרבה שמחים שהפאקצה מהעצבנת עוזבת.. וכן ירדתי מהקטע של הפאקצה לעכשיו .. לייק בעייי..

Tinkit16

New member
כל ההודעות בשרשור זה נמחקו ../images/Emo18.gif

מכיוון שלא עמדו בתקנון הפו.... רגע. אם אני ארשום את זה, ברור שזה לא יעזור בשום מצב. כל הריב שהיה פה, בתור אחת שקראה הודעה-הודעה, היה ריב שנאמרו בו דברים נכונים ולא-נכונים. הבעיה הייתה שהדברים התנגשו אחד בשני וכשמחקתי תגובה ראשית שעברה על התקנון נמחק חצי שרשור. לכן, כל מי שרשם משהו נכון, ואני בטוחה שהוא ידע זאת (זכורה לי מאוד תגובה של חלי למשל, תגובות שבאו בשביל שהפורום יהיה מקום טוב יותר ולא בשביל לפגוע) מוזמן לשלוח את התגובה במסר אישי למי שזה מיועד לו. מיד ישלחו מסרים לכמה שציפצפו קצת יותר מדי על התקנון ולעוד כמה פליטים שלקחו חלק בשרשור. אני מבקשת בכל לשון של בקשה (פפ, אני מרגישה מורה שאני כותבת דבר כזה
) ל-א, ל-א ול-א לעבור על חוקי הפורום והדבר העיקרי ביותר מהם היא לא לפגוע בחברי הפורום ולהשתמש בשפה בוטה.

חבל../images/Emo12.gif

כאילו את צודקת והכל, אבל אני חושבת שמיכל היתה צריכה לראות את זה קודם, ולהגיב או להראות שהיא הבינה. ככה זה לא משנה בכלל מה שנכתב
ו...במסר זה היה פחות נקלט
טוב לא יודעת, אבל את מלכה

Dark chocolate

New member
../images/Emo122.gifתאמיני לי שהבנתי..

וחוץ מלהתנצל ולהבטיח שאני לא אריב יותר עם כולם בסדר גודל כזה [ובאמת לעמוד בהבטחה] אין לי כ"כ מה להגיד. לפי דעתי העניין הזה של התקיפות מסתיים כאן.

shirkan21

New member
יש צדק בדברי הקיבוצניקית.../images/Emo45.gif

תל"י עם כובע בוקרים

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifזאת באמת היא !

אם מישהי הייתה רוצה לעבוד עליכם היא הייתה מתרכזת בפורום א-ח-ד ולעומת זאת היא גם בפורום רבלדה [ואני שם ואני רואה ] ופקצות ועוד למה לא להאמין לה ?

למעלה