לכול בעלי הטאק דק

flitzer

New member
לכול בעלי הטאק דק

אם אתם רוצים שהוא יהיה יותר חלק בסליידים(לא על הצירים) אז תשימו סלוטייפ(כמו שבתמונה

מאיפה השגת??????!!!!!!

תגיד לי מאיפה השגת ואל תגיד לי שהזמנת בבקשה תגיב@!!@!@!@

DeadFish

New member
בחיפה יש...

בשכונת הדר ברחוב החלוץ ממש בתחילת הרחוב יש חנות בשם כפר השעשועים... יש שם פינגר בורד בשני שקל ותשעים אגורות

kichi mullen

New member
deadfish כנס רגע

תגיד זה אתה פלד מאליאנס שנוסע בבית בירם וקורא לי כל הזמן ילד פלא

kichi mullen

New member
אני לא מחכה את הכינוי פשוט ככה קורא

פשוט ככה מכנים אותי בבית בירם

Yuval Penny

New member
מה תה´ משחק אותה יאפס..

מי קורא לך ילד פלא יהומו.. אתה בטח הכי טוב מבין הכל האפסים [שאתה כולל אותם].. ואתה הרבה יותר גרוע ממה שאתה חושב... {אל תיעלב}... ד"א אתה מכיר את שי מחיפה שפותח עיתון סקייט

kichi mullen

New member
יובל פני כנס רגע

א. אני לא הכי טוב מבין האפסים אני די טוב בסקייט . ב. אני מכיר את שי אתה מתכוון לשי הגינגי.

sk8 for life

New member
קיבלתי היום

שתיי טק דקים אחד של הביטאט של טים אוקונור והשני של פליפ של רונה גילפברג

sk8 for life

New member
לא

לא קוראים לו רון קוראים לו רונא זה שם דני הוא מדנמרק ובגלל שאי אפשר לנקד אז אתה לא מבין את זה נכון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ראיתי לפחות 5 תחרויות שהוא השתתף בהם באקסטרים בכולם אמרו: רון כליפברג! לא רונה! זה שכותבים ככה Rune זה לא אומר שקוראים לו ככה! חוץ מזה וגם אם נגיד שכן הוא שינה את זה! זה רון!

rodney

New member
אני לא מעודכן בקשר לחידודי הלשון

בשפה הדנית אבל לפי מה שזכור לי בתחרויות וכאלה אכן פונים אליו כרון עם סגול... חברה תהיו רציניים .. מה זה הוויכוח הזה?????

ShLuMp

New member
אני דווקא כן

אני קצת יודע איך אומרים את זה (כי אני שוודי וזה בערך כמו דנמרק) שמעתי את השם הזה כמה פעמים וזה ככה רונֵה אבל את הוו מבטאים מוזר כזה כמו U

Element 4 Life

New member
בדיוק אחד שמבין

אומרים את זה רונה כי אני יודע כי אני דני ואמא שלי דנית אז סתום ת´פה Jackass אין לך על מי לצחוק

למעלה