לכולנו...

לכולנו...

שויינה טוייבה לכולם . חדש כאן , שם חדש ,בעבר הייתי בפורום תמיכה ,אך עצם ההתעסקות שם ולראות אחרים שבמצב יותר גרוע ממני ,לא אתגרה אותי כנראה ותקעה אותי במלנכולייה .. במקום להשתחרר ממנה אני כבר כמה חודשים במסלול חדש , קשה ,אפילו מאוד , הרבה גמדים קטנים מנסים להפילי אבל אני לא אתן . ואני שמח לראות פורום כזה כאן ... יש לי הרגשה טובה ... תודה לכל שכאן ... מקוה להכיר ... ובברכת שנה טובה וחג שמח שנת קירוב לבבות רפואה שלמה שנה מלאה באושר והרמוניה פנימית ... ביטויי אמיתי ... ושפע בכל ומכל אני משאיר אותכם עם מתנה שאני קיבלתי מקוה שתתרום לחלקכם כפי שעזרה לי ... אל תפחד אתה לא לבד היתה זו דקירה קטנה זעזוע פתאומי ומהיר, נכון, איבדת שליטה לרגע לא היית מספיק זהיר, ועכשיו פעמוני אזהרה מצלצלים בראשך אתה רוצה לשכוח להתחיל מהתחלה אז תאמין שאם קלקלת אתה יכול גם לתקן, כן, כן. אל תפחד אתה לא לבד. אם יחזור שוב רגע הפחד אבוא להושיט לך יד תמיד אהיה קרוב אליך לחבק במקרה שתרעד עכשיו פעמוני אזהרה מצלצלים בראשך אתה רוצה לשכוח להתחיל מהתחלה אז תאמין שאם קלקלת אתה יכול גם לתקן, כן, כן. אל תפחד אתה לא לבד.

אמן!

הלילה הקרינו סרט בשם "העבר את זה הלאה". סיפור על ילד שיזם פרוייקט באזרחות בכתה ז' - יצירת שרשרת פעולה של מעשים טובים כלפי הזולת. בראיון לעתונאי שגילה אותו אמר הילד שאסור לפחוד כי אפשר לתקן. הפרוייקט הפך לתנועה חברתית. אשריך שכתבת כאן. החוכמה איננה רק לקבל. אם קיבלתם טוב מהזולת - העבירו את זה הלאה. שתהיה לך ולכולנו שנה שהיא מסלול חדש אלי אושר וקירוב לבבות. גולת הכותרת

../images/Emo9.gif

אהבתי איך לקחת משהו תמים שחלקתי והפכת אותו לתנועה חברתית ...
אשריך על הפירגון ... ותודה . באמת שנה טובה לכולנו..

למעלה