לכולן

לכולן../images/Emo70.gif

כמו שאתן אומרות נורא יבש פה... אז הכנתי לכן שאלון
טוב
1. מיהו הבוי האהוב עליך
2. מה את אוהבת אצלו
3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות
4. את מכירה אותו אישית
5. רוצה ממנו ילדים
כלומר...לעשות איתו...

תשובה!!

1.הבוי האהוב עליי הוא +אושרי+ 2.אני אוהבת את החיוך שלו..עם הכובע המהמם{שלקחו לו}...!!! 3.ד-ו-ג-מ-ן!!!!!!!! 4.בואו נגיד שיש בנינו קשר דרך המון דברים...אין לי כח לפרט..חח 5.אני רוצה ממנו שבט,עם,עולם!!!!! אושרי=אהבת חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה

כמו שאתן אומרות נורא יבש פה... אז הכנתי לכן שאלון טוב 1. מיהו הבוי האהוב עליך?אדםם 2. מה את אוהבת אצלו: את הקול ואת הפנים אחח אחח 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות: אממ אממ דוגמן 4. את מכירה אותו אישית: לצערי לא 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...:את אושרי אחח אחח מה הייתי עושה לו

עונהה

1. מיהו הבוי האהוב עליך? *אדמוש חיימשלי..!! 2. מה את אוהבת אצלו *ה=כ=ל הוא פשוט מושלם 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות *דוגמן,רקדן,שחקן טלויזיה!! 4. את מכירה אותו אישית *אממ לא אבל אני עובדת על זה 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו... *בארורר שלישיות עשיריות מיליארדרים!!!

גיושש

New member
עונהה..

1. הבויז האהוב : א-ו-ש-ר-י.. 2.אני אוהבת אצלו :הכול 3.אם לא זמר אז: דוגמן 4.אישית:לא ..

גיושש

New member
שכחתי את 5

וואי תשאלה הכי חשובה חח .. 5.אם ההיתי רוצה ילדים : מאושרי אחחח אחחח .. ברור.

עונה

1.מיהו הבויז שלך?אושרוש המושלם שילי 2 . מה את אוהבת אצלו?את החיוך את היופי והאופי ובקיצור הכל 3.אם הוא לא היה זמר מה לדעתך הוא צריך להיות?דוגמן ורקדן 4.את מכירה אותו אישית?לא אבל אני עוד יכיר 5.כן בארור יהיה להם חיוך מהמם

עונה

1.מיהו הבויז שלך?אושרוש המושלם שילי 2 . מה את אוהבת אצלו?את החיוך את היופי והאופי ובקיצור הכל 3.אם הוא לא היה זמר מה לדעתך הוא צריך להיות?דוגמן ורקדן 4.את מכירה אותו אישית?לא אבל אני עוד יכיר 5.כן בארור יהיה להם חיוך מהמם

ממ...

הבוי האהוב עליי הוא ערן מזור הכט כפרה עליוו אוהבת אצלו הכל הוא פשוט מ-ו-ש-ל-ם "ערן מזור הכל הלב בוכה מרוב שהוא יפה" ממ.. מה היה מתאים לו להיות? לא'דעת מה שהוא יעשה זה טוב :] ולא מכירה אותו אישית אוףףףף :(

עוננההה עונההה

מיהו הבוי האהוב עלייך
|הגדש| ביחו'שש
מה את אוהבת אצלו
אממ את הקול שלו את האופיי שלוו שהוא מקסיםם ושהואא חתיךךך בקיצורר הכללל!
אים הוא לא היה זמר\מה לדעתך היה מתאים לו להיות
אממ אוליי פסיכולוג חשפן או רקדן
את מכירה אותו אישית
|הגדש| לצעריי לאא
רוצה ממנו ילדים
|הגדש| באאאאאאארוררר !! ;)

מיי תשובה

*אדםםםםםםםםםםם *הכללללללל *דוגמןןןןןןןן או רקדן *לא בדיוק:( *כןןןןןן מדינה שלמהה

גם אני עונה../images/Emo13.gif

1. ערן 2. אין, הוא מ-ו-ש-ל-ם 3. דוגמן ורקדן 4. כן, הוא חבר טוב מאוד שלי 5. הייתי רוצה ו...אני מקווה שהמכירים אותי לא קוראים: זה התממש...

קרה...בלילה...הבנת...ו...

אם את רוצה פרטים כי אני לא יכולה לכתוב פה, יש פה קטנות יותר, אז כנסי אליי לאייסי אבל עכשיו כי מחר יש לי אירוע שאני הולכת אליו, ואני הרי לרוב בערבים נכנסת אליו: 344455941 ביי...מואההה

למעלה