לכולן

howiefan

New member
לכולן ../images/Emo7.gif

הרגע התקשרו להודיע לי שדודה שלי נהרגה בפיגוע אתמול בנתניה, הבנות שלה עוד לא יודעות. לכן לא תראו אותי פה תקופה מסויימת, בכל אופן, אל תתנו למרצחים לשנות לכם את החיים, תמשיכו בשגרת חייכן הרגילה. יהי זכרה ברוך

howiefan

New member
פה רק לשניה

אני מתארגנת לנסוע לבית של ההורים, מחר מתקיימת הלוויה. תתנהגו יפה ותהיו נחמדות אחת לשניה, החיים קצרים מדי. לא יאומן, ידעתי שזה יגיע אלי מתישהו, עכשיו אני מאמינה שהטרור המזעזע יכול להגיע לכל בית. אני לא אהיה פה עד אחרי השבעה לפחות. אל תתנו למרצחים הפחדנים לשנות לכם את שגרת החיים, תמשיכו בחייכם כרגיל, הטרור לא ינצח אותנו, אנחנו עם חזק!

הוואי פאן את מדהימה!!!!

את פשוט מדהימה שלמרות הטרור אפילו הגיע למשפחה לך( דרך אגב משתתפת בצערך...) את ממשיכה להיות חזקה ולהגיד שאנחנו עם חזק ושיהיה בסדר... יכול להיות שאת טיפוס אופטימי אבל עדיין צריך להיות מאוד חזקים בשביל להגיד את זה למרות שזה הגיע אפילו כל כך קרוב אליך... אני מניחה שתיקראי את זה עוד הרבה זמן אבל זה לא משנה... כל הכבוד לך!!!

Kim Carter

New member
אני משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

מי ייתן וזה כבר יפסיק. תהיי חזקה ואני מקווה שהכל יהיה בסדר. ואני מבטיחה לך, ויהיה נחמד אם כולן וכולם יעשו את זה, לא רק בפורום שלנו, שנהיה נחמדות אחת לשנייה. אנחנו איתך ונחכה לך. שלך, קים.

שני BSB

New member
אני מצטערת לשמוע...../images/Emo16.gif

אבל כל הכבוד שככה את אומרת!!!! אני יודעת שזה לא ינחם אותך- אבל אין כמו מילה טובה!! ולצערי אני יודעת את זה מנסיון....

למעלה