לכולן... (חוץ מענת)

i l i

New member
לכולן... (חוץ מענת)

אקיצר אנחנו ביחד... הכל מושלם... האקסית שומרת על פרופיל נמוך...הכל מעולה למעשה...!!! אפילו ענת.. תקראו את ההודעה... דיי ייבשתי אותה.. מסכנה היא דורשת צומי אבל לחשוב שאפשר לייבש אותי?!?... בלתי נסלח ואל נשכח... אקיצר... חיים יפים.. מחר מבחן בלשון.. בעעעע... חשבתי להצטרץ לתוכנית.. אבל היא כל כך מעולה בלעדיי אז ויתרתי... אני מחכה כבר ליום רביעי כל כך..! (ראש1)... אני במתח...!!

אז אקיצר... ../images/Emo1.gif

אני עושה כאילו יש לי חבר (למרות שאפילו השטיחון בכניסה לבית מקיא כשאני דורכת עליו), ואה, אקיצר, כאילו ההיי לייט של השבוע שלי זה "ראש 1", ואקיצר, כזה, בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה
"משעמם, שלוש אותיות, מתחיל ב-i..."
(מתוך תשחץ השיממון הגדול)

תגידי בהמה

זה נכון שבבית שלך יש בכל פינה שקיות הקאה ? כל מילה שניה שלך זה קיא ולכלוך יא מגעילה.

p r u d e n s

New member
אז למה,../images/Emo182.gif

אני לא מקבלת הודעות במסרים כמו 'פרו, לאן נעלמת?' 'מה קרה לך?' 'למה את לא כותבת?'

nina ni

New member
../images/Emo29.gif pru pru ../images/Emo54.gif

קודם כל - אימצת אחלה אייקון חוצמזה - ועוד איך התגעגענו אלייך כבר חשבתי שנהיית מנהלת של משחק החיים ונהיינו קטנים עלייך אז טוב שחזרת ואיפה לעזאזל היית?

i l i

New member
מי שמדברת על קיא יקירתי...?!

זה מה שהצלחת להוציא מהמוח הקטן שלך...?! הרי אין עלי.. חבל שניסית.. עכשיו כולם ראו איך קטלתי אותך... או איך אומרים... מה את חשה לעצמך שאת בכלל פונה אלי...?!?!?... אין לך מה להגיב כי אחרי שירדתי עליך בדף שלם כל מה שיכלת להוציא זה שלוש שורות מסכנות שהרוב שלהם זה בלה בלה בלה... אני מושלמת מדי תשלימי עם זה... דרך אגב... יערה... אני בטוחה שקיבלת מאה בפסיכומטרי..... ברוך הבא לצבא הפרות... יש לי עצה בשבילך... תתני חלב וסתמי ת'פה.. כי אם קטלתי "את המלכה שלך" ככה אז אותך זה לא יהיה כזה בעיה... דניאל... שוב?! לא הספיק לך... אני מציעה עצה חברית... לכי קחי תנעל היוקרתית של ענת ודחפי לך אותה לאיזה חור שבא לך למטה.. יש שם שלוש... love... ili אילי לנצח... אילי המלכה האמיתית... ענת המכה האמיתית.....

ODana

New member
אילי המתוקה../images/Emo23.gif

התגובה שלך לענת? כי לא ראיתי אותה בשרשור הזה. רגע... אני אבדוק שוב...

למעלה