לכולם!!!

לכולם!!!

אני חדשה פעעע אם מישהי רוצה תאיסיי שליי 326813279 שרון אלוביוו חולה עליך יאפה שליי כפרעליך שירלוש תביאי לי תאיסיי שלך

../images/Emo175.gifברוכה הבאה מאמי ,, [:

מיכל , 14 , אצ'''קלון . xP ספרי קצת על עצמך ,,, . :][: תאשרי אותי . [[;

../images/Emo141.gifמיכל??????????????

מה את מחוברת באיסיי??????? או שיחלפת מספר??.כי במספר שישש לי אף פעם את לא מתחברת תביאי ליתאיסי שלך מאמי=]

../images/Emo141.gifברוכה הבאה=]]]

עם אני לא טועהה כבר כתבת פה כמה פעמים שאת חדשה לא.???? לא משנההה אני ספיר נהריה 15 וחצי איסי:251713457 חולה על אדם
=] ישתלבות מהירההההההה=]

../images/Emo20.gifברוכה הבאה כפרה :]

נופר בוסקילה :) . שומעת? בנושא .. אז את לא צריכה ליכתוב למי זה . מי שאת רוצה להגיב לה , את פותחת תהודעה שהיא כתבה לך ולוחצת על הוסף תגובה מהירה.. את לא צריכה ליכתוב למי זה , ולא לפתוח הודעות חדשות כפרה , אם את רוצה להגיד משהו את לא צריעכה לפתוח הודעה חדשהה את כותבת "נצלש"= ניצול שירשור :]] בנושא . וכותבת שם . בי כפרה

../images/Emo20.gifמאיפה את ??

אהממ, יש צילומים לקליפ החדש של הבויז וצריך להביא כמה שיותר בנות . ואנחנו הבנות המעריצות יופיועו בקליפ . : ] כל מי שבפורום רשומה , את רוצה שנירשום אותך ? וצרייך להביא 2 3 או יותר חברות , חובה :)

../images/Emo20.gifכנסי כפרה :]

צריך להרשם , עכשיו !.. כמה שיותר מהר אחרת הוא לא התקיים ותישרמי גם 5 6 חברות :) , הוא התקיים בפארק הירקון בת''א . עדיין לא יודעים תאריך אם יהיוט בסבביבות ה700 אנשים הוא התקיים אם לא אז לא , אז שווה כל מאמץ

../images/Emo210.gif היי [:

אוראל 13 ת"א איזה מצחיקה דילב : 'דילב - 15 וחצי - קריות ביי ' מה ביי? הרגע הכרתם:D DDDDDDDDDDDDDD=

למעלה