לכולם

silver eyes

New member
לכולם

מה שקרה בצ´אט היה הדבר ששבר אותי אני רוצה לספר לכם סיפור ליפניי ארבע שנים בערך בבית הספר הדמוקרתי בחדרה ניכנס ילד קטן בסך הכל בן 11 לחדר מיזרונים ביקצה בית ספר הילד שכב על מיזרון וכניראה נימנם קצת הילד לא שמע את הדלת ניפתחת הילד לא ראה את השניי הילדים הגדולים שנכנסו הילד לא הבין מה קורא עד שהוא כבר שכב על הריצפה עם אף שבור שניי עצבעות שבורות ותרואמה לכל החיים הילד הזה הוא אני שניי הילדים הללו אנסו אותי וזאת הסיבה שביגללה אני הומו ואני לא יכול ליחיות ככה להורים שלי אני לא יכול לספר את התרופות הפסיקו לי ליפניי חודשיים ואני לא יכו ליחיות עם ריגשות העשם אני יודע שיש אנשים שחושבים שאלוהים לא היתכוון ליברוא אתנו הומואים שאנחנו עיוות של הטבע אבל מי שראה אתמול את הפרק של הכי גאים שיש טד אמר שם דבר מאוד נכון ואני מצתת "זה לא יכו ללהיות הריי אלוהים ברא אותנו בצילמו ומכוון שאלוהים לא יכול ליטעות אז סביר להניח שאנחנו בידיוק מה שאלוהים רצה מאתנו שנהייה" אבל אני לא מצליח להבין את זה יש לי פה על ידיי חבילה של שישים ושלוש כדורים של וואליום ובקבוק וודקה אני הולך לישון לנצח חשבתי שחוץ ממכתב להורים שלי אני צריך גם להיתנצל לכם כי אני באמת לא דיברתי יפה בימיוחד עליך מרמלד היקר ורק אני רוצ הלהגיד לכם דבר אחד שלמדתי במשך חיי עליכם להגיד שלום לעכזבות של אתמול ולהגיד שלום לתקוות של מחר רק חבל שאנ יהבנתי את זה מאוחר מידיי אז האגדה לבית silver eyes תמה אז בתיקווה ליום חדש וטוב יותר עם קצת יותר הבנה מאחרים אני ניפרד ממכם ורק תיזכרו שהיה פעם silver eyes ושאלוהים אוהב את כולנו... ורק תיזכרו שאף פעם זה לא מאוחר מדיי....

לירוי25

New member
במידה ואתה עדיין חי..

כתבת כאן הרבה דברים שבכיף הייתי מגיב עליהם כי עושה רושם שאתה מבולבל ומתוסבך עם עצמך, אבל...טוב, חבל, היה נחמד להכיר בכל מקרה!

campari

New member
אי אפשר יותר ככה

מה זה להתחיל כזה שרשור דרמטי ואז להעלם
העם דורש לדעת: מה שלום סילבר-אייס? הוא חי? הוא מת?? הוא עבר לפורום סי היימן??? בפעם האחרונה שהיינו בכזה מתח זה היה בשנות ה-80, כשירו בג´יי-אר בפרק האחרון של העונה ב"דאלאס"... אנא, הנהלה, מישהו, תענו לנו

.m

New member
דאלאס???

לא, שאני אבין, "דאלאס"??? קמפארי, מילא היית אומר "שושלת", אבל "דאלאס"???
mai (תחי אלקסיס!!!)

campari

New member
קראי לי ../images/Emo164.gifסוטה../images/Emo163.gif אבל...

בובי יואינג תמיד עשה לי את זה (עוד מהימים שהוא היה האיש מאטלנטיס (וזה, עצוב לי לומר, היה לפני שרובכם נולדתם
) וגם סו-אלן, שהתחילה כל יום עם כוס בלאדי-מרי (עם מעט מאד מיץ עגבניות, כמו שמיס אלי העירה לה פעם). אח, הזכרונות... שלא לדבר על
מיס לוסי, שמונצחת לעד בנקניקיות של "הוד לבן" (זוכרים את הפרסומת הנהדרת שלהן ברדיו, עם סוזי מילר האגדית? לדעתי היא ראויה להיות גיי-איקון. לילה קרי, לטיפולך
)

../images/Emo165.gif../images/Emo117.gif../images/Emo166.gif../images/Emo164.gif../images/Emo163.gif

יואו אייקונים חדשים! איזה חמוד

ביג דיל

New member
גברת, קצת סדר!!!../images/Emo122.gif

אי אפשר להכניס נושא לא קשור לשרשור אחר. יקרה משהו אם תפתחי הודעה חדשה? אז נכון, תעשי חיים קשים לגיא, אבל היי, זאת בעיה שלו...

.m

New member
סוטה!

אני דווקא זוכרת את "האיש מאטלנטיס" - זו היתה התכנית הרשונה שהצלחתי לקרוא את הכתוביות!!!
mai

campari

New member
חשבתי שאת יותר צעירה מזה...

ושימו לב לאמוטיקון המקסים של כבוד השר אפי איתם
אפי, אני אוהב אותך (וכשיקחו פה את כולם למשאיות אני מקווה שזה מה שיציל אותי...
)

.m

New member
אני צעירה

אבל מחוננת. בגיל 5 כבר קראתי (עברית) שוטף.
mai

Unicorn Fairy

New member
וזאת...כך נראה לי...

הפעם האחרונה שגם אני אכתוב. אם בוידויים עסקינן. היו הייתה ילדה מאד תמימה, היא היתה תמיד הולכת לשען הנחמד של אמא, שתמיד היה נחמד ושיחק עם הילדה עד שהיא היתה הולכת הביתה. יום אחד, אחרי שהיא הגיעה, השען חיבק את הילדה חזק, ולחש לה באוזן "את מתוקה מאד" ונישק אותה. הילדה נרתעה לאחור והשען תפס אותה. בחנות מלאת השעונים שלו, הזמן נעצר בשביל הילדה, והאונס נראה כמו נצח... היא הלכה הביתה... ורצתה למות. היום, נשבר לי. היום, נפגעתי, והוכחתי לעצמי שאין גבול לטיפשות שלי! אני כל כך מטומטמת! היתה לי אהבה, וזה היה הסוף שלה! פעם אחרונה... פעם אחרונה שאני אבכה... פעם אחרונה שאני איה כזאת תמימה, וכנראה פעם אחרונה שאני... שאני אנשום. אז לכל מקרה, בין אם אחיה לאחר ההודעה, ובין אם לא... מיכאל, אני אוהבת אותך...

ShinAkuma

New member
../images/Emo7.gif

אם את אוהבת אותי את צריכה להבין אותי.... ואת לא יכולה לאוהב אותי! עדיין לא נפגשנו אפילו לעזעזל! את לא מכירה אותי אז נכון אני נראהטוב אז... מה אין עוד כאלה....

Unicorn Fairy

New member
אבל...אבל לאף אחד....

לא היתה נשמה כמו שלך.... וזה כל כך פוגע....אתה לא מבין שמראה חיצוני לא מעניין אותי...ואני כן מאוהבת בך.... למה הייתי צריכה לגלות דבר כזה דרך הפורום???

Unicorn Fairy

New member
אני

אני בוכה עכשיו מול המחשב...אמא שלי לא מבינה מה קורה לי...היא גם לא תבין....אתה לא יודע מה זה עשה לי....

Starwindov

New member
ויי..´צטער אם כל מה שאמרתי..

.. בפורום מנגה ואנימה הוסיף.. אני לוקח הכל בחזרה! מקווה שתתגברי, סיזוב.

למעלה