לכולם HAPPY HANUKA
E EhudsK8 New member 3/4/07 #2 חנוכה? יא תחת חחח עכשיו פסח.. ותגיד..אתה זה bitzky shmen ועוד izbitski זה אותו בן אדם? אור? חחח תקן אותי אם אני טועה
חנוכה? יא תחת חחח עכשיו פסח.. ותגיד..אתה זה bitzky shmen ועוד izbitski זה אותו בן אדם? אור? חחח תקן אותי אם אני טועה
B bitzky shmen New member 3/4/07 #3 תשובה אני אור כהן מרעות צחקקתי על ביצקי אז רשמתי את זה ןizbitski זה אור איזביצקי
I izbitski New member 3/4/07 #5 תסביך הביצקי...ארכהן..אני יעריך את זה מאוד אם תשנה את השם שלך או שתפתח אחד חדש... כי אנשים מתבלבלים וחושבים שאני הומו....סתם!
תסביך הביצקי...ארכהן..אני יעריך את זה מאוד אם תשנה את השם שלך או שתפתח אחד חדש... כי אנשים מתבלבלים וחושבים שאני הומו....סתם!
E EhudsK8 New member 4/4/07 #6 מה זאת אומרת חושבים? חח אחי הייתי בטוח שאתה אוהב לנשוח כריות\להפליץ קוטג'\להישען על כיור\להפיל ת'סבון\לבחוש בשוקו\ללעוס עורלות\הומו\ביצקי...... חחחחח סתםם אחי אתה כלי אחושרמוטה..סטרייט סקייטר חחחח
מה זאת אומרת חושבים? חח אחי הייתי בטוח שאתה אוהב לנשוח כריות\להפליץ קוטג'\להישען על כיור\להפיל ת'סבון\לבחוש בשוקו\ללעוס עורלות\הומו\ביצקי...... חחחחח סתםם אחי אתה כלי אחושרמוטה..סטרייט סקייטר חחחח