לכולם!!

Corino09

New member
לכולם!!

עלה רעיון במוחי,וחשבתי למה לא לקיים אותו,והרעיון הוא ששאול היציע לי לעשות ליגה בעברית אז חשבתי אה למה לא,אז אני בניתי ליגה חדשה האתר בשלבים אולי עוד רק כמה ימים הוא יהיה מוכן כולל פורום והכול יהיה בעברית אז שם הליגה זה: ICWF ISRAEL CHAMPIONSHIP WRESTLING FEDERATION E-FED ועכשיו אני מקבל מתאבקים אז מי שרוצה להיות מי שישלח לי אי מייל עם הפרטים הבאים: שם אמיתי: מתאבק: גובה: משקל: פינישר: רע הוא טוב: וגם הפורום הולך להיות אי זי בורד אז תיזכרו לפני שאתם מתחילים לכתוב בפורום תעשו חשבון חדש עם היוזר ניים של המתאבק ויש בימי שני ורביעי תוכניות וכל חודש אירוע אז תשלחו לי איי מייל מי אתם רוצה להיות ועם הפרטים שכתבתי: יש לי שני איי מיילים אז: [email protected] [email protected] ותהנו הכי חשוב ICWF FOR LIFE!!!

תרשמו בבקשה לליגה

צריכים שאנשים ירשמו כדי שהיא תתקיים הנה הסטורי ליין קטן שהמצאתי עכשיו התוכנית: ראו. 20 דקות לפני סיום התוכנית המוזיקה של אנדרטייקר מתנגנת: קיפ רוולין, רוולין רוולין... ג´ים רוס: אנדרטייקר מתקרב לזירה כשהוא מסתובב סביב הזירה עם האופנוע שלו ג´רי לולר: קדימה טייקר! תראה להם את צריך לכבד אנדרטייקר נכנס לזירה ולוקח את המיקרופון אנדרטייקר: כפי שראיתם שבוע שעבר אני והאן דאבליו או שיתפנו פעולה נגד דה רוק ג´ים רוס: אלוהים אדירים מה הם עשו לו! אנדרטייקר: היום דה רוק בבית החולים מאושפז ואני באתי לכאן כדי להגיד לכם ש.... דה רוק לא יתאבק יותר ג´רי לולר: מה?! הקהל: שק-רן! שק-רן! שק-רן! אנדרטייקר: אתם יכולים לא להאמין אבל... המוזיקה של דה רוק מתנגנת: האם אתה מריח!!! מה שהרוק מבשל... הקהל שמח ג´ים רוס: אני לא מאמין! דה התאושש? אנדרטייקר: חה חה חה עבדתי עליכם! רק רציתי לדעת איך אתם האודים הטיפשים תגיבי לאליל המאושפז שלכם הקהל: טמבל טמבל טמבל אנדרטייקר: אמרתי לכם שהוא מאושפז לא? ג´ים רוס: לא יפה מה שאנדרטייקר עושה ג´רי לולר: חה! אני לא מבין את הקהל איך הם שמחים רק מלשמוע את המוזיקה של דה רוק. יכול להיות שהם שמחים שהוא מאושפז ג´ים רוס: תפסיק עם זה. דה רוק מאושפז בבית החולים ואף אחד מהקהל לא שמח אנדרטייקר: עכשיו אני מחכה שתכבדו אותי ותדעו מי השולט פה! nWo: הוגאן: היי אחי תן לנו קצת קרדיט אנדרטייקר: אה נכון. תודה על העזרה nWo: אנדרטייקר. יש לנו הפתעה בשבילך אן דאבליו או מתקרבים לזירה עם שקית שבידו של נאש ג´רי לולר: אני אוהב הפתעות! ג´ים רוס: מה יש בתוך השקית? אנדרטייקר: מה זה השקית הזאת? הוגאן: הפתעתה!(נאש מוציא את הדבר שבשקית) ג´ים רוס: אני לא מאמין חולצת אן דבאליו או! הוגאן: האם תצטרף ל-אן דבאליו או טייקר? אנדרטייקר: תן לי את החולצה(הוגאן נותן לו) ג´ים רוס: לא אנדרטייקר אל תהרוס את הדאבליו דאבליו אף! (טייקר עומד להשים את החולצה) ג´רי לולר: אהההה!!! הוא קרע את החולצה!!!! הקהל צוהל הוגאן: אחרי השותפות שלנו אתה הורס אותה? אנדרטייקר: הדאבליו דאבליו אף הוא החצר שלי שלי ואני לא מתחלק בו עם אף אחד! ג´ים רוס: אוי לא! טייקר מרביץ לשלושת האן דאבליו או! ג´רי לולר: הוא חונק את סקוט הול! ג´ים רוס: צ´וקסלאם!(הול מתגלגל מהזירה החוצה) ג´רי לולר: עכשיו זה התור של נאש! ג´ים רוס: צ´וקסלאם על נאש(נאש מתגלגל מהזירה החוצה) ג´רי לולר: הוגאן בא עם חגורת העור שלו אל טייקר מאחורי הגב! טייקר תזהר!!! ג´ים רוס: טייקר תופס את החגורה! וזורק אותה! ג´רי לולר: תראה איך הוגאן מתחנן ג´ים רוס: הקהל צוהל מגדרו! ג´ים רוס: טייקר בועט בהוגאן ומתכונן ל-לסט רייד!! ג´רי לולר: אוי לאאאאאא!!!!!! ג´ים רוס: לסט רייד על הוגאן!(הוגאן שכוב באמצע הזירה ולא זז) המוזיקה של אנדרטייקר מתנגנת: קיפ רוולין, רוולין רוולין.... ג´ים רוס: מה קרה לנו פה עכשיו!! ממש לא יאומן ג´רי לולר: הקהל ממש מאושר! ג´ים רוס: איזה ראו היה לנו היום!!!

אילן די

New member
ומה בדיוק אתם מתכוונים לעשות ?

ללכת מכות ? להיאבק ? איפה ? עם איזה הכשרה ? עם איזו השגחה ?

dead man inc

New member
שאול.......

חחחחחחחחחח אהבתי את זה אנדרטייקר NWO רוק ג´ים רוס ג´רי לולר יפה יפה ...

סטורי ליין

צריכים שאנשים ירשמו כדי שהיא תתקיים הנה הסטורי ליין קטן שהמצאתי עכשיו התוכנית: ראו. 20 דקות לפני סיום התוכנית המוזיקה של אנדרטייקר מתנגנת: קיפ רוולין, רוולין רוולין... ג´ים רוס: אנדרטייקר מתקרב לזירה כשהוא מסתובב סביב הזירה עם האופנוע שלו ג´רי לולר: קדימה טייקר! תראה להם את צריך לכבד אנדרטייקר נכנס לזירה ולוקח את המיקרופון אנדרטייקר: כפי שראיתם שבוע שעבר אני והאן דאבליו או שיתפנו פעולה נגד דה רוק ג´ים רוס: אלוהים אדירים מה הם עשו לו! אנדרטייקר: היום דה רוק בבית החולים מאושפז ואני באתי לכאן כדי להגיד לכם ש.... דה רוק לא יתאבק יותר ג´רי לולר: מה?! הקהל: שק-רן! שק-רן! שק-רן! אנדרטייקר: אתם יכולים לא להאמין אבל... המוזיקה של דה רוק מתנגנת: האם אתה מריח!!! מה שהרוק מבשל... הקהל שמח ג´ים רוס: אני לא מאמין! דה רוק התאושש? אנדרטייקר: חה חה חה עבדתי עליכם! רק רציתי לדעת איך אתם האוהדים הטיפשים תגיבו לאליל המאושפז שלכם הקהל: טמבל טמבל טמבל אנדרטייקר: אמרתי לכם שהוא מאושפז לא? ג´ים רוס: לא יפה מה שאנדרטייקר עושה ג´רי לולר: חה! אני לא מבין את הקהל איך הם שמחים רק מלשמוע את המוזיקה של דה רוק. יכול להיות שהם שמחים שהוא מאושפז ג´ים רוס: תפסיק עם זה. דה רוק מאושפז בבית החולים ואף אחד מהקהל לא שמח אנדרטייקר: עכשיו אני מחכה שתכבדו אותי ותדעו מי השולט פה! (האן דאבליו או באים לזירה) nWo: הוגאן: היי אחי תן לנו קצת קרדיט אנדרטייקר: אה נכון. תודה על העזרה nWo: אנדרטייקר. יש לנו הפתעה בשבילך (אן דאבליו או מתקרבים לזירה עם שקית שבידו של נאש) ג´רי לולר: אני אוהב הפתעות! ג´ים רוס: מה יש בתוך השקית? אנדרטייקר: מה זה השקית הזאת? הוגאן: הפתעה!(נאש מוציא את הדבר שבשקית) ג´ים רוס: אני לא מאמין חולצת אן דאבליו או! הוגאן: האם תצטרף ל-אן דבאליו או טייקר? אנדרטייקר: תן לי את החולצה(הוגאן נותן לו) ג´ים רוס: לא אנדרטייקר אל תהרוס את הדאבליו דאבליו אף! (טייקר עומד להשים את החולצה) ג´רי לולר: אהההה!!! הוא קרע את החולצה!!!! (הקהל צוהל) הוגאן: אחרי השותפות שלנו אתה הורס אותה? אנדרטייקר: הדאבליו דאבליו אף הוא החצר שלי ואני לא מתחלק בו עם אף אחד! ג´ים רוס: אוי לא! טייקר מרביץ לשלושת האן דאבליו או! ג´רי לולר: הוא חונק את סקוט הול! ג´רי לולר: זהירות!!!! ג´ים רוס: צ´וקסלאם!(הול מתגלגל מהזירה החוצה) ג´רי לולר: עכשיו זה התור של נאש! ג´רי לולר: אוי לא!!! ג´ים רוס: צ´וקסלאם על נאש!(נאש מתגלגל מהזירה החוצה) ג´רי לולר: הוגאן בא עם חגורת העור שלו אל טייקר מאחורי הגב! טייקר תזהר!!! ג´ים רוס: טייקר תופס את החגורה! וזורק אותה! ג´רי לולר: תראה איך הוגאן מתחנן ג´ים רוס: הקהל צוהל מגדרו! ג´ים רוס: טייקר בועט בהוגאן ומתכונן ל-לסט רייד!! ג´רי לולר: אוי לאאאאאא!!!!!! ג´ים רוס: לסט רייד על הוגאן!(הוגאן שכוב באמצע הזירה ולא זז) המוזיקה של אנדרטייקר מתנגנת: קיפ רוולין, רוולין רוולין.... ג´ים רוס: מה קרה לנו פה עכשיו!! ממש לא יאומן ג´רי לולר: הקהל ממש מאושר! ג´ים רוס: איזה ראו היה לנו היום!!!

TripleRVD

New member
אני לא מבין כמה דברים...

דבר ראשון למה אתם צריכים אנשים רשומים אם הכל זה ווירטואלי?דבר שני אולי תפתחו ליגה אמיתית תרשמו מתאבקים וכל זה אבל רק אם יש לכם זירה ובקיצר כמו ה IPWA ככה זה היה לפחות מעניין

ננסה לעשות ליגה כמו של אלון

רק בעברית למי שלא יודע על איזה ליגה אני מדבר אז כנסו לכאן או בשביל להיכנס ישר לליגה אז כנסו לפה

Corino09

New member
?????

תשמע טריפל אר וי די,הליגה של IPWA זה ליגה של הדוג´ו ומאיפה לאלף הניו אייג´ אאוטלוס נביא זירה אה? ראיתי רק באיזה אתר מכירות זירה למכירה! 50000$ רציתי לקנות אבל שכחתי שאין כזה סכום חחחחחחחח!

למעלה